1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-02-2015 13:23

Κύλησε αδρεναλίνη στο αίμα μας

Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι βόλεϊ του Ρέντη, αλλά δεν ασχολείται με την διαιτησία.

Θα ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που θέλουν και σήμερα να ασχοληθούν με την διαιτησία και τις «προκλητικές» συμπεριφορές των αθλητών για να δώσουν εξήγηση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Ρέντη.

Τους το γράφω από την αρχή για να μην χάνουν το χρόνο τους. Αν πιστεύουν πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία και οι πανηγυρισμοί του Χιμένες καλύτερα να διαβάσουν κάτι άλλο.

Κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια στους προπονητές και στους παίκτες των δύο ομάδων που μας έκαναν να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού βόλεϊ. Επιτέλους κύλησε αδρεναλίνη στο αίμα μας. Είδαμε ένα ντέρμπι που μας θύμισε τις θρυλικές αναμετρήσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Ηρακλή.

Αγώνας με ανατροπές, δυνατές φάσεις, απρόοπτα, πάθος, νεύρα και συγκινήσεις. Ήταν ένα ντέρμπι με τα «όλα του» που ανοίγει το λογαριασμό για τις μεγάλες κόντρες των δύο ομάδων στη συνέχεια του πρωταθλήματος και πιθανότατα και στο κύπελλο.

Ήταν σύγκρουση γιγάντων, των δύο κορυφαίων ομάδων της βαθμολογίας που για πρώτη φορά στα χρονικά μετά την 16η αγωνιστική ισορροπούν σε νίκες, σετ αλλά και πόντους σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια. 

3 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Χάκας Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 10:35 posted by Γιώργος Χάκας

    Συμφωνώ με τον LIBERO οτι πρέπει να υπάρχει κομισάριος της ΕΣΑΠ στους αγώνες βόλει και είναι τουλάχιστον ...αστείο η θέση αυτή να καλύπτεται απο τον...παρατηρητή διαιτησίας!Υπήρξαν κομισάριοι για 2 χρόνια και μετά σταμάτησαν λόγω ...κρίσης!
    Πρόταση: Να μην είναι έμμισθη η θέση του κομισάριου. Να βρεθούν προσωπικότητες του βόλλευ που να αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο εθελοντικά με αυξημένες αρμοδιότητες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

  • Comment Link petros depeche Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 15:29 posted by petros depeche

    Ελάτε ρε παιδια ποιος να το κανει αυτο οταρνατωρος ,ελεοςςςς....θελω να είστε έξυπνοι!!!!!!!

    Για να δούμε τωρα ο ταρνατωρακος τι θα πει για τα αίσχη αυτα;;;;;;;

  • Comment Link LIBERO Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 13:33 posted by LIBERO

    Εάν οι "Μεγάλες" Ομάδες δεν σταματήσουν να "κουβαλούν" οπαδούς του Ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να ανέβει το επίπεδο του Ελληνικού βόλλευ ποτέ. Δυστυχώς είμαστε στο 2015 και ακόμη δεν αποκτήσαμε φιλάθλους, αποκλειστικά, του βόλλευ και η ευθύνη βαραίνει την ΕΟΠΕ αλλά και τις διοικήσεις των ομάδων. Σχετικά με τις περιπτώσεις εκκένωσης ή μη του γηπέδου από τους φιλάθλους, θα πρέπει να αποφασίζει ο Κομισάριος του αγώνα, ο οποίος θα είναι εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ κι όχι ο παρατηρητής Διαιτησίας. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβει αυτό το Δ Σ της ΕΣΑΠ, ότι πρέπει να υπάρξουν διαφορετικές αρμοδιότητες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ