1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2013 13:35

Kαι δώρο ο σαργός

Του  Στέφανου Λεμονίδη
Ο  Αχιλλέας Μαυρομάτης το παραδέχτηκε πρόσφατα ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν λεφτά και οι επιχορηγήσεις που παίρνουν είναι μόνο για τις πληρωμές των υπαλλήλων, αυτών που δουλεύουν, κι αυτών που... κοροϊδεύουν.

Η  ΕΟΠΕ δεν έχει την πυγμή να διώξει τους αργόμισθους που ζουν σε βάρος του κοινωνικού συλλόγου, δεν περισσεύουν λεφτά για το  άθλημα, ενώ στην Ομοσπονδία μισούν το μπιτς βόλει, για δικούς τους προσωπικούς λόγους.

Η καταγγελία του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη είναι αποκαλυπτική, αφού η ΕΟΠΕ ομολογεί ότι δεν είναι ικανή να διοργανώσει τουρνουά, τα λεφτά που δίνει ο χορηγός δεν πηγαίνουν στους αθλητές του πανελληνίου πρωταθλήματος που είναι απλήρωτοι περίπου δυο χρόνια και τώρα θέλουν να απομυζήσουν και τους ιδιώτες.

Φυσικά η καταγγελία θα μείνει αναπάντητη αφού η ΕΟΠΕ διοικεί με το γνωστό "γούστο μας καπέλο μας και καουμπολίκι μας, δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν και σε όποιον γουστάρει"  . Το πολύ-πολύ να βγει μια ασαφής απειλητική ανακοίνωση, όπως συμβαίνει εδώ και δυο χρόνια.

Από τη στιγμή όμως που η ΕΟΠΕ δεν πληρώνει τα τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλει, τους διαιτητές και τις μετακινήσεις των ομάδων, ποιός ο λόγος της ύπαρξης της;

Ας οργανωθούν οι σύλλογοι και οι αθλητές, να διοργανώνουν μόνοι τους τα πρωταθλήματα και τα τουρνουά και η ΕΟΠΕ απλά να κρατά με τους υπαλλήλους της το αρχείο για να έχει συνέχεια το άθλημα.

Τι μπορεί να κάνει η ΕΟΠΕ απέναντι στους ιδιώτες που κάνουν μόνοι τους τουρνουά, τους αθλητές που δεν πηγαίνουν στα τουρνουά της Ομοσπονδίας, στα σωματεία και στους διαιτητές που δεν υπακούνε ; Τίποτα απολύτως. Γι αυτό λοιπόν αντισταθείτε για να κάνει η Ομοσπονδία, το μόνο που ξέρει καλά. Να τιμωρεί , όπως έκανε με τους διεθνείς,  τις διεθνείς, τον Νίκο Ρουμελιώτη. 

ΥΓ:  Α  συγγνώμη.  Έστειλαν και  500 καρτελάκια  των 12 ευρώ, αντί  της τιμής των   15 ευρώ για να κάνουν τα παιδάκια  κούνια και τραμπάλα , ενώ θα κληρώσουν και  δωρεάν(λες και μπορούσε να είναι επί πληρωμή) προκλήσεις.

ΥΓ2:  Όταν δεν πληρώνουν ούτε τους διαιτητές των παμπαίδων, δεν εξοφλούν  τις  συμμετοχές των ομάδων στις τελικές φάσεις αναπτυξιακών προγραμμάτων, μόνο ως κοροϊδία  μπορεί να εκληφθούν οι προκλήσεις. Πως το  είπε η Μαρία Αντουανέτα (δεν έχουν ψωμί; Ας φάνε παντεσπάνι)

ΥΓ3:  Όταν όμως τους μάζευαν στην ΕΟΠΕ και απαιτούσαν  να τους χαρίσουν 4-5 μετακινήσεις, τη  στιγμή που ήταν πασιφανές ότι δεν θα πληρώσουν καμία, καλά   να πάθουν τα σωματεία, που τους ψήφισαν(έστω και με εξουσιοδοτήσεις) και τους νομιμοποίησαν  στην Αγρία  

ΥΓ4:  Αν είχαν λίγη φαντασία, θα κλήρωναν αντί δωρεάν (!) προσκλήσεων στην παιδική χαρά , δωρεάν μετακινήσεις και δωρεάν διαιτητικές αποζημιώσεις και θα είχαν τεράστιο σουξέ. Ας έβαζαν και ως έπαθλο έναν πεντάκιλο σαργό, όπως κάνουν οι … αεριτζήδες στα πλοία.

 ΠΗΓΗ:  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link judge Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 13:01 posted by judge

    Καλά κάνουν αγαπητέ Στέφανε και κάνουν αυτά που κάνουν! (Κατά το "θα κληρώσουν δωρεάν προσκλήσεις").

    Τα έχουμε ξαναπεί. Αφού τους ψηφίσαν στον Βόλο πως να βγουν να μιλήσουν; Πάρτε τις καρτούλες του Allou Fun Park τώρα κύριοι και βολευτείτε. Σωτήρια κίνηση για το άθλημα αυτές οι κάρτες.

    Φήμες λένε ότι η επόμενη μεγάλη χορηγία που ετοιμάζεται να φέρει η ΕΟΠΕ για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες είναι με τον ΠΣΑΠ. Για την ακρίβεια ζήλεψε ο ΠΣΑΠ και θα βάλει έκπτωση 2€ σε όλα τα εισιτήρια της Supeleague με την προϋπόθεση ότι επιδυκνύοντας το δελτίο οι μικροί αθλητές του Βόλεϊ θα δίνουν και μία κάρτα του Allou Fun Park (πονηροί οι του ΠΣΑΠ αφού κάνοντας έκπτωση 2€ στα δικά τους εισιτήρια θα κερδίσουν έκπτωση 3€ στο Allou Fun Park χρησιμοποιόντας τις κάρτες της ΕΟΠΕ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ