Εκτυπώστε τη σελίδα
05-02-2015 14:32

Η δύναμη της φανέλας

Για τις απόκριες μία καλή ιδέα για μεταμφίεση είναι η περίπτωση να ντυθεί κανείς «Πέτρος Πέτρογλου», «Βαλεντίν Μπουρκόφκι», «Ίνοσλαβ Κρντις». Οι φανέλες του ορεστιαδίτη ακραίου στην ΑΕΚ ξεπουλάνε και είναι και επίκαιρες. Στη σημερινή ομάδα της ΑΕΚ οι νέοι παίκτες που έρχονται με μεταγραφή δε φοράνε φανέλες με το επίθετο τους, αλλά φανέλες που γράφουν στην πλάτη «Πέτρογλου», «Μπουρκόφσκι» και «Κρνιτς».

Είναι αυτό που λέμε για έναν αθλητή «άφησε εποχή». Έτσι και ο Πέτρογλου άφησε πίσω του φανέλες. Έφυγε νωρίς από την ΑΕΚ και έμειναν άθικτες οι φανέλες του. Τις είχαν μπόλικες στην ΑΕΚ κι έτσι όποιος νέος έρχεται του δίνουν και μία με το όνομα «Πέτρογλου», λίγο πιο σπάνιες είναι του Κρνιτς και συλλεκτικές είναι του Μπουρκόφσκι.

Στην πραγματικότητα και οι τρεις αθλητές έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΚ εδώ και περίπου δύο μήνες αλλά οι φανέλες τους έχουν διαχρονική αξία. Μέχρι που τις φορούν και οι αθλητές που έρχονται στην ομάδα ακόμα και σήμερα.

Στον χθεσινοβραδινό αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή στη Αγυά οι πατρινοί έπαθαν σοκ. Με το που ξεκίνησε το «ζέσταμα» των ομάδων, είδαν απέναντι τους τον... Πέτρογλου, τον Μπουρκόφσκι και τον Κρινιτς. Στην αρχή όλοι στην Παναχαϊκή «πάγωσαν».Αρχικά όλοι πίστεψαν πως η ΑΕΚ «ξαναγεννήθηκε» και έψαχναν και τον Ελγκέτα.

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link μακηςκαραμακης Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 16:49 posted by μακηςκαραμακης

    γιατι απλα ο ωρολογας δεν φορεσε την κιτρινη του φανελα και ο χατζοπουλος να παρει καποια αλλη ασπρη? ή δεν υπηρχε αλλη διαθεσιμη?