1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 13:47

Οι Μάσκες θα βγουν...

Ο Στάθης Νικολούζος ενεργοποίησε μετά από χρόνια το blog του, http://volleyland2010.blogspot.gr  

και έκανε προωπική επίθεση στον Αχιλλέα Μαυρομάτη για την πολιτική του και την τοποθέτηση του Περικλή Μπακοδήμου σε επιτελική θέση

Η τοποθέτηση του

"Γράφω αυτό το κείμενο στο volleyland για να προτρέψω τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να διαβάσει αυτά που ο ίδιος είχε εξαγγείλει και αυτό το blog είχε φιλοξενήσει!
Βέβαια για να είμαι δίκαιος πρέπει να αναφέρω ότι και αρκετοί σύμβουλοι του άρχισαν να ''βαραίνουν'' και να στρογγυλοποιούν τις καταστάσεις!
Ο αρχικός ενθουσιασμός είναι παρελθόν και τώρα έχουν γίνει διαχειριστές τις μιζέριας και της εσωστρέφειας.

Τα ''ανοικτά'' συμβούλια τώρα γίνονται πίσω από σφραγισμένες πόρτες ενώ παρέδωσαν την διοίκηση της ομοσπονδίας στο δεξί χέρι του Μπελιγράτη, τον άνθρωπο που οδήγησε τον προϊστάμενο του στην μεγάλη ήττα από τον Προσαλίκα!
Δικαιώνοντας για άλλη μια φορά την ρήση του Μητσοτάκη ότι οι Έλληνες ξεχνάνε γρήγορα, σύμβουλοι που πιστεύαμε ότι ''φοράνε παντελόνια'' δέχτηκαν γενικό διευθυντή στην ομοσπονδία τον Περικλή Μπακοδήμο παρά τα μεγάλα λόγια που έλεγαν λίγο καιρό πριν.
Αυτό το άρθρο είναι το πρώτο σε μια σειρά από άρθρα με θέματα που έχουν δημιουργηθεί στην ομοσπονδία και έχουν άμεση επίπτωση στα σωματεία.
 Αλλά ας πάμε στο δια ταύτα που ενδιαφέρει όλους εμάς που ασχολούμαστε με το άθλημα του Βόλεϊ.
Τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα φέτος τα σωματεία δέχονται αλλεπάλληλα χαράτσια και έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε οι μεγάλοι χορηγοί της ομοσπονδίας.
Οι μεγαλύτεροι θα έλεγα  μετά το κράτος.

Θα μας πει κάποιος που πάνε αυτά τα χρήματα που είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ; (από νέα δελτία, μεταγραφές παράβολα κλπ)

Θα μας πει κάποιος πόσα χρήματα ΕΠΙΠΛΕΟΝ παίρνουν οι αποσπασμένοι στην ΕΟΠΕ εκτός του μισθού τους;

Θα μας πει κάποιος πόσα χρήματα χαλάει η ομοσπονδία για τα ταξίδια των μελών του διοικητικού συμβουλίου; (γνωρίζω ότι υπάρχουν σύμβουλοι που δεν έχουν επιβαρύνει την ομοσπονδία ούτε ευρώ)
Αυτά για σήμερα και να είστε σίγουροι ότι τα ερωτήματα που θα θέσω την Κυριακή που ανοίγει το τριώδιο  θα είναι δυο φορές σκληρότερα...
οι Μάσκες θα βγουν!"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ