Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-01-2015 14:33

Φιλέ και στη Βουλή

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που «έφυγε» ο Νίκος Σαμαράς. Ο «Σαμ» μπήκε στο βόλεϊ από μία σύμπτωση, έμεινε από ανάγκη και όταν ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς του τα «απαρνήθηκε» όλα.


Έτσι ήταν ο Νίκος Σαμαράς. Μία ζωή ασυμβίβαστος, απόμακρος και αδιάφορος για τα κέντρα εξουσίας. Έτσι είναι οι περισσότεροι μεγάλοι αθλητές. Ελάχιστοι πρωταθλητές συμφιλιώνονται με την ιδέα του παραγοντισμού και τις περισσότερες φορές είναι τα «θύματα» των σωματειακών συμφερόντων, των εγωισμών και των αντιπαραθέσεων εντός κι εκτός αγωνιστικών χωρών. Κάπως έτσι την πληρώνει αυτές τις μέρες και ο Σταύρος Κασαμπαλής, ο σύλλογος του Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και όλο το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Για να είμαι ειλικρινής αλλιώς ήθελα να ξεκινήσω το πρώτο post για το 2015 αλλά η ιστορία Κασαμπαλή επιβάλει να ασχοληθούμε με την επικαιρότητα.

Η συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link Κατε Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 06:32 posted by Κατε

    Φίλε Κώστα τα γράφεις πολύ σωστά , για αυτούς τους λόγους το άθλημα μας έχει τόσο μά τοςο υποβαθμιστεί.. Μια ζωή , μέτριοι παράγοντες , μια ζωή συμφέροντα σε Βα ροος των αθλητών .. Μια ζωή να εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα μας .. Και ρωτώ : ο Μέγιστος ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.??
    Όσο για τον απερχόμενο πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ , τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.. Ρωτά και κάποιους που έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν..
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία , με τιμή ,
    Κατερίνα Νικολαιδου