1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-01-2015 23:39

Μουστακίδης: «Αυτά δεν γίνονταν ούτε επί Μπελιγράτη, ούτε επί Προσαλίκα»

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου. Αιτία, η υπόθεση του Σταύρου Κασαμπαλή και της άρνησης της ομοσπονδίας να του δώσει μία ημέρα άδεια.

Ο Μουστακίδης επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, τονίζοντας ότι αυτά δεν θα γίνονταν ποτέ, ούτε επί Μπελιγράτη, ούτε επί Προσαλίκα. Πυρά έστειλε και στον Σωτήρη Δρίκο, την συμπεριφορά του οποίου χαρακτήρισε αντισυναδελφική. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του είπε ότι θα έπρεπε να φροντίσει να έχει στο ρόστερ του περισσότερους διεθνείς νεαρούς αθλητές για να δικαιούται αναβολή (!).


Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Δεν περίμενα ότι θα έπαιζα χωρίς πασαδόρο. Είμαι θλιμμένος και απογοητευμένος από την ομοσπονδία.

Δεν αρνηθήκαμε στον Σταύρο Κασαμπαλή να παίξει στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να λείπει ο παίκτης από αγώνα πρωταθλήματος για να κάνει μια προπόνηση. Δεν σέβονται ότι τα σωματεία είναι αυτά που γυμνάζουν τους αθλητές για να τους πάρει η Εθνική ομάδα.

Στην αρχή το κλίμα ήταν θετικό. Μίλησα με τον κύριο Μαυρομάτη και είχε συμφωνήσει μαζί μου. Μετά από μερικές ώρες με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι δεν μπορεί να αφήσει τον παίκτη γιατί οι προπονητές αρνούνται δεν ήθελε να τους χάσει.

Αυτός ο εγωισμός είναι άσχημος. Κάποιοι δεν αγαπάνε την Εθνική ομάδα περισσότερο από εμάς. Αυτό που έγινε είναι τελείως αντισυναδελφικό. Μίλησα με τον κύριο Δρίκο και μου είπε ότι θα έπρεπε να φροντίσω για να έχω περισσότερους παίκτες στην Εθνική προκειμένου να δικαιούμαι αναβολή. Ο κύριος Μπακοδήμος είναι πολλά χρόνια παράγοντας και έχει αντιμετωπίσει πιο δύσκολες καταστάσεις, αλλά εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει η ομοσπονδία.

Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός τιμωρείται γιατί παράγει παίκτες και τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες. Δώσαμε 7.000 για να έρθουμε στη Σύρο, γιατί; Σκέφτηκα να βγάλω δελτίο για να παίξω, αλλά δεν το έκανα για να μην ξεφτιλίσω το άθλημα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έπρεπε να σταθεί στο ύψος του. Αυτά δεν θα γινόντουσαν ούτε επί Μπελιγράτη, ούτε επί Προσαλίκα. Είναι μια μελανή μέρα για το βόλεϊ και θα μείνει στην ιστορία. Ο Σταύρος είναι 19 χρονών παιδί και δεν φταίει σε τίποτα να τον βάζουμε στη μέση. Ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ».

10 σχόλια

  • Comment Link ArIS. Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 12:19 posted by ArIS.

    Αφού λοιπόν ξαφνικά όλοι γίναν τυπολάτρες θα δώσω δίκαιο στην απόφαση της ομοσπονδίας και του Δρίκου. Όταν όμως στο μέλλον θα αντιμετωπίσουν περιπτώσεις ''διευκόλυνσης'' που εμπλέκονται πιό ισχυρές παραγοντικά ομάδες περιμένω να έχουν την ίδια εθνική ευαισθησία που δείξανε τώρα. Αλλιώς πάει αλλού το πράγμα σωστά ???

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 11:19 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Ντροπή σε ΕΟΠΕ,Δρίκο, Aγγελόπουλο,τίποτε άλλο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΜΙΑ σέ όλους.

  • Comment Link cris Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 10:24 posted by cris

    Από εμένα ένα μπράβο στη nova που στηρίζει όσο μπορεί το Ελληνικό βόλεϊ.
    Ένα μπράβο στον αντιπρόεδρο της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που με το πλακάτ του πιστεύω ότι αντιπροσώπευσε το 80% των ελληνικών ομάδων που πραγματικά προσπαθούν και όχι μόνο την ομάδα του....
    Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ για τις "επιλογές" που κατά καιρούς μας στέλνει όλους αδιάβαστους.

  • Comment Link Τέως απασχολούμενος μέ ομάδα. Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 10:19 posted by Τέως απασχολούμενος μέ ομάδα.

    LIBERO νά αγιάσει τό στόμα σου καί ή πέννα σου.Ετσι ακριβώς.

  • Comment Link LIBERO Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 08:52 posted by LIBERO

    Με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη,έχω καταλήξει πλέον ότι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια του βόλλευ είναι οι προπονητές, κι όχι οι παράγοντες όπως, μέχρι σήμερα, πίστευα. Και εξηγούμαι1)Οι προπονητές είναι αυτοί που εκβιάζουν τους παράγοντες(δήλωση Μαυρομμάτη αν δώσω άδεια θα παραιτηθούν οι Δρίκος -Αγγελόπουλος)2)Οι προπονητές μεταξύ τους έχουν αντισυναδελφική συμπεριφορά(το είπε ο Σάκης)3)Οι προπονητές συμμετέχουν στις μεταγραφές, για ποιο λόγο άραγε? 4)Οι Προπονητές είναι αυτοί που δεν τηρούν την αξιοκρατία στις ομάδες τους, γιατί δέχονται παρεμβάσεις (όχι πάντως από παράγοντες)5)Είναι αυτοί που τα τελευταία 10-12 χρόνια δεν έχουν "βγάλει" ούτε έναν παίκτη, με αποτέλεσμα να "φέρνουν", αμφιβόλου αξίας, ξένους παίκτες.6)Είναι αυτοί που κατηγορούν τους συναδέλφους τους στους παράγοντες και στους δημοσιογράφους προκειμένου να "πάρουν" μια δουλειά.7)Είναι αυτοί που κατηγορούν με ευκολία την απόδοση των διαιτητών προκειμένου να δικαιολογηθούν στα αφεντικά τους, για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες. Τελειώνοντας για μια ακόμη φορά ο Σωτήρης Δρίκος ζητά από όλους τους άλλους να αλλάξουν εκτός από τον εαυτό του. Διερωτώμαι λοιπόν πού είναι η παιδαγωγική μόρφωσή του ?(την κοινωνική του την ξέρουμε).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ