1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-12-2014 02:09

Ο Νικηφορίδης βάζει πλώρη για Ορεστιάδα

Την απόσταση από την πόλη των Σερρών στην Ορεστιάδα μετράει ο Στέλιος Νικηφορίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr ο έμπειρος ακραίος που εγκατέλειψε τον Άρη επειδή δε μπορούσε να συμβιβαστει με τους όρους συνεργασίας που υπήρχαν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Ορεστιάδα και συζητάει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους ακρίτες.

Ο Νικηφορίδης βλέπει θετικά την προσπάθεια που κάνει ο Κώστας Δεληκώστας αλλά και η διοίκηση του ΑΟΟ με στόχο να αναβιώσουν τις παλιες καλές εποχές. Θετική είναι και η διοίκηση της Ορεστιάδας με τον Βασίλη Γκιζάνη να υπόσχεται ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού κι αφού τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντως. Πρόταση στο Νικηφορίδη έκανε και η ΑΕΚ αλλά ο αθλητής την απέρριψε καθώς στην παρούσα φάση στην «Ενωση» οι συνθηκες δεν είναι και οι ιδανικότερες.

3 σχόλια

  • Comment Link Γιάννης Ορεστιαδα Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:24 posted by Γιάννης Ορεστιαδα

    ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΑΟΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....!

  • Comment Link Stelius Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 22:43 posted by Stelius

    Τι γίνεται δηλαδή για πες μας...

  • Comment Link ΑΟΟ Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 14:27 posted by ΑΟΟ

    Μάλλον δεν γνωρίζει τι γίνεται και στην Ορεστιάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ