Εκτυπώστε τη σελίδα
24-12-2014 00:32

«Μπαμπά, Μαμά είδατε τι κάναμε μαζί;»

Του Δημήτρη Τυχάλα

Φθινόπωρο του 1994… Στο κλειστό του Ελευθερίου Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη κάνει προπόνηση η ανδρική ομάδα του Πρωτέα, όταν εμφανίζεται ένας πατέρας έχοντας στο ένα του χέρι τον γιο του και στο άλλο την κόρη του. Κατευθύνεται στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Χασιώτη και μετά τις απαραίτητες συστάσεις δείχνει τον Χρήστο και την Ελένη που θέλουν να ξεκινήσουν βόλεϊ.

Κάπως έτσι ο 12άχρονος Χρήστος Κιόσης κι η 9άχρονη Ελένη Κιόση ξεκίνησαν την βολεϊκή τους καριέρα με την τελευταία όταν επέστρεψαν εκείνο το βράδυ στο σπίτι τους να λέει στον πατέρα της με σιγουριά: «Μπαμπά εγώ κάποια μέρα θα παίξω στην Εθνική Ελλάδας και θα παίξω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Τρύφωνας Κιόσης χαμογέλασε κι όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός γονιός της χάιδεψε το κεφάλι και της είπε: «Καλά παιδί μου…».

Δέκα χρόνια αργότερα όμως η στιγμή είχε έρθει με την Ελένη να είναι στην 12άδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Αγώνες της Αθήνας, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της την κατέταξε στις κορυφαίες σύγχρονες Ελληνίδες βολεϊμπολίστριες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 13:05 posted by ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΡΘΡΟ .... ΤΡΥΦΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!!!