1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-11-2014 19:09

Παναθηναϊκός: «Να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το αστείο»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον αγώνα με την Κηφισιά εξέδωσε η ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους αθλητές και των δύο ομάδων για το πολύ καλό βόλεϊ που έπαιξαν και τον συναρπαστικό αγώνα που προσέφεραν στους φιλάθλους. Έναν αγώνα που, όπως είπε και ο προπονητής της Κηφισιάς, μπορούσε να είχε λήξει 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς, οι μόνοι που σίγουρα ΔΕΝ αξίζουν συγχαρητήρια είναι οι κύριοι και οι κυρίες με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια. Η αλήθεια είναι ότι όταν πριν λίγο καιρό παίξαμε φιλικό με την Κηφισιά και το ρόλο του διαιτητή ανέλαβε γιος παράγοντά της, είχαμε πολύ σωστότερη και αντικειμενικότερη διαιτησία!

Ο κ.Γεροθόδωρος θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους και ικανούς Έλληνες διαιτητές και θα περιμέναμε ιδίως τέτοιου επιπέδου παιχνίδια, που κρίνονται στον πόντο, να τα διαιτητεύει ακριβοδίκαια. Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Αν σφυρίζει έτσι αυτός τι να περιμένουμε από άλλους;

Όσο για τους επόπτες, αν η ΕΣΑΠ θέλει να έχουμε σοβαρό πρωτάθλημα βόλεϊ πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το αστείο… Δεν μπορεί να διαμορφώνουν αποτελέσματα άλλοτε διάφοροι επίδοξοι τοπικοί ήρωες και άλλοτε μαθητευόμενοι μάγοι που δεν μπορούν (;) να δουν αν η μπάλα είναι μέσα ή έξω. Για να έχουμε αξιόπιστο πρωτάθλημα, πρέπει οι επόπτες να είναι σωστά εκπαιδευμένοι και αντικειμενικοί, δηλαδή ουδέτεροι. Αλλιώς γυρνάμε στα σχολικά μας χρόνια που το «μέσα» ή το «έξω» το αποφάσιζε όποιος είχε φέρει την μπάλα από το σπίτι του! Τέτοιο ελληνικό βόλεϊ θέλουμε;

Τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, δηλώνουμε προς κάθε υπεύθυνο ότι δεν θα ανεχτούμε γενικότερα άλλη διαιτησία αυτού του τύπου, δηλαδή «ό,τι είναι αμφισβητούμενο το δίνουμε εις βάρος του Παναθηναϊκού και μερικά που δεν είναι καν αμφισβητούμενα, κι αυτά εις βάρος του Παναθηναϊκού τα δίνουμε». Όσο είναι καιρός, λοιπόν, οι πάντες, παρατηρητές, διαιτητές, επόπτες και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η σημερινή διοίκηση του Παναθηναϊκού το έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή: Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και εμείς την ΕΝΤΙΜΗ μάχη για το Σύλλογο είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Όπως απαιτούμε από την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες να δίνει μάχη για κάθε πόντο, έτσι απαιτούμε κι από τη διαιτησία σε όλους τους αγώνες να μην μας αδικεί ούτε σε έναν πόντο.

ΥΓ: Ο «θαυματοποιός» Ναπολέων Χαρίσης έκανε για άλλη μια φορά το αδύνατο…δυνατό με την περίπτωση του τραυματισμού του Θανάση Πρωτοψάλτη και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες».

6 σχόλια

  • Comment Link 13 Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 23:28 posted by 13

    βαλε και αλλες οξειες, βαλε και περισπωμενες, αλλαξε ονοματα και παλι ψεματα θα λες..
    μια φορα επεσε ο Παναθηναικος και δικαιωθηκε..τα παραπονα σου στον ηρακλη που δεν ηξερε τι χρωσταγε
    περηφανος για αυτη την ομαδα
    περηφανος για αυτη την διοικηση που παλευει μονη της και οχι με τις πλατες καποιου σουγκαρ νταντι..
    το αστειο οτι σχολιαζετε χωρις να εχετε δει το ματς.. βγαλτε πονο

  • Comment Link tarifas13 Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 20:53 posted by tarifas13

    για διαβασατε το σημερινο αθρο του ασημακοπουλου τι λεει ότι ο γερωθωδορος σφυριξε φουλ εδρα και δεν είναι πρωτη που ο συγκεκριμένος διαιτητης σφαζει το παναθηναικο με το γαντι το εχει κανει πολλακις επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ναι συμπτωση

  • Comment Link rossonero Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 20:20 posted by rossonero

    μια φορά να χασετε, σε οποιδήποτε άθλημα, κ να μην φταίνε οι άλλοι αλλά εσεις κ η απόδοσης σας!!!!έλεος πια....

  • Comment Link ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 19:22 posted by ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    Ό Πρωτοψάλτης πάντως δήλωσε μετά τό μάτς στήν κάμερα ότι'χάσαμε από τά λάθη μας'.Αποφασίστε επιτέλους από τί χάσατε καί βγάλτε σωστή ανακοίνωση.

  • Comment Link δημ.νικ Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 18:46 posted by δημ.νικ

    Η ανυπαρκτη κεδ εχει τιμωρησει ποτε διαιτητη ειτε ειναι πρωτο ονομα ειτε οχι;Εχουνε ενημερωθει ποτε τα σωματεια μελη της Εσαπ τι βαθμολογια παιρνουνε διαιτητες και εποπτες;Πολλα στραβα γινονται και η μοναδικη -μονιμη -απαιτηση των διαιτητων ειναι να μην τους πειραξουνε τις αμοιβες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ