1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2014 00:38

Τα ισόβια έρχονται...

Με ένα χρόνο φυλακή τιμωρήθηκε στο Ιράν η 25χρονη που πήγε να δει τον αγώνα μεταξύ του Ιράν και της Ιταλίας για το Παγκόσμιο Λιγκ τον περασμένο Ιούνιο αψηφώντας την φετφά για απαγόρευση εισόδου των γυναικών στους συγκεκριμένους αγώνες.

Αυτή είναι θυσία για το άθλημα. Οχι, αστεία. Να παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα βόλεϊ. Στην Ελλάδα πρέπει να καταδικάζονται σε φυλάκιση όσοι δεν βλέπουν βόλεϊ και άλλα σπορ εκτός ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά κι αυτοί που βλέπουν πάλι φυλακή κινδυνεύουν να πάνε. Οπότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Η φουκαριάρα η Γοντσέχ Γαβαμί παρά την απαγόρευση εισόδου πήγε να δει το Ιράν κόντρα στην Ιταλία. Μπορεί να την τσάκωσαν αλλά θα έχει να λέει ότι έζησε την ιστορική νίκη επί των Ιταλών. Τι να σου κάνει ένας χρόνος φυλακή μπροστά σε τέτοιο θρίαμβο και τέτοια χαρά;

Ας γινόταν να παίξουμε κι εμείς πάλι στο Παγκόσμιο Λιγκ και να νικήσουμε την Ιταλία, ας είναι να παίξουμε σε τελικούς Μουντιάλ κι ας καταδικαστούμε όλοι όχι σε ένα χρόνο φυλακή, αλλά σε ισόβια δεσμά...

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ