Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-10-2014 14:13

Ανώνυμες Ευκαιρίες και το μεγάλο Στοίχημα

Και ξαφνικά στο βόλεϊ ανακάλυψαν το μαγικό κόσμο του «Στοιχήματος» και τις Ανώνυμες Εταιρίες. Είναι σαν τους... ιθαγενείς που είδαν πρώτη φορά αεροπλάνο και νόμιζαν πως κατέβηκε ο θεός στη γη. Έτσι και στην ΕΣΑΠ. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς άνοιξαν την αγορά του στοιχήματος. Είτε λόγω εμπορικότητας, είτε λόγω συγκυριών μπήκαν πρώτοι στην αγορά του «Στοιχήματος».


Αντί οι εξελίξεις να γίνουν αντικείμενο έρευνας και μελέτης, αντί να γίνει εμπορική και εμπεριστατωμένη έρευνα της αγοράς, άρχισαν η καχυποψία και τα σενάρια διάλυσης. Μόνο που ο ΟΠΑΠ έχει αποδεχτεί σιωπηρά την εξαίρεση των δύο θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους υπολοίπους...

Κατ΄ αρχήν να εκτιμήσουμε δύο βασικά πράγματα...

Πράγματι είναι λάθος ο χρόνος που γίνονται όλα αυτά. Οι συμφωνίες αυτές έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί και να είχαν «κλειδώσει» πολύ νωρίτερα και όχι την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος έτσι ώστε το «παιχνίδι» να ήταν ξεκάθαρο από την αρχή και οι ομάδες να γνώριζαν τα μπάτζετ τους.

Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με τους παράγοντες που αντιπροσωπεύουν το βόλεϊ αλλά με εξελίξεις που γίνονται σε υψηλότερους ορόφους της... πολυκατοικίας.

Επίσης δεν θα είχε συμβεί τίποτα εάν ο ΟΠΑΠ είχε ανανεώσει ανανεώσει τη χορηγία με την ΕΣΑΠ τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ