1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2014 11:36

Παραιτήθηκε ο Μακρής

Κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ καθώς, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής υπέβαλε την παραίτησή του, κάνοντας λόγο για ψυχοφθόρα προσπάθεια.

Η παραίτηση του έρχεται 48 ώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας για να πληρωθούν τα παράβολα των ξένων παικτών που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Στη συνέντευξη που έδωσε στο «Goal» ο Μακρής είχε αναφέρει πως «έχει κουραστεί» αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχει καμία οικονομική στήριξη. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή για την «Ένωση» ενώ και πολλοί Έλληνες παίκτες αρνήθηκαν να υπογραψουν τα συμβόλαια τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

H ανακοίνωση

«Η προσπάθεια που κατέβαλα αυτούς τους 14 μήνες μαζί με τους αθλητές, προπονητές και υπόλοιπους συνεργάτες μου στο ΤΑΑ, για να ξαναγίνει η ΑΕΚ υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ, ήταν τεράστια.

Καταφέραμε όμως η ΑΕΚ να κερδίσει την αναγνώριση φίλων και εχθρών, να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, το Λιγκ Καπ 2014 και παράλληλα να αποκτήσει βάσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η προσπάθεια, που έγινε εν μέσω χιλίων προβλημάτων, ήταν τεράστια αλλά και εξαιρετικά ψυχοφθόρα. Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από το ΤΑΑ ΑΕΚ και να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης.

Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή και εύχομαι στην ομάδα να προχωρήσει στο δρόμο που έχουμε χαράξει…».

8 σχόλια

  • Comment Link ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 00:42 posted by ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ

    ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΛΟΓΥΔΡΙΑ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ!

  • Comment Link CHRISTOS FILADELFEIA Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 17:47 posted by CHRISTOS FILADELFEIA

    POIOI PAIKTES FEYGOYN???????

  • Comment Link enwsh Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 17:43 posted by enwsh

    έστησες ομάδα κύριε Μακρή χωρίς να έχεις λεφτά και 48 ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας θυμήθηκες ότι είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό για σένα και αποχωρείς; πάλι ξεκίνησες τα γνωστά σου επικοινωνιακά τρικ μπας και τσιμπήσεις κανένα ευρώ από τον Μελισσανίδη για να γίνεις πάλι ήρωας; χαχαχαχαχαχα!!!!!!!! δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος κύριε Μακρή!

  • Comment Link MONO AEK Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 15:56 posted by MONO AEK

    paidia edo pera feugoun paiktes apo tin omada, pou leei o Makris oti paraiteitai koitame?

  • Comment Link volleyfreak Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 15:53 posted by volleyfreak

    ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!! ΜΕΤΡΟ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ