1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2014 19:03

«Ρεβάνς» της Κηφισιάς

Η Κηφισιά ήταν νικήτρια στο δεύτερο φιλικό απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, παίρνοντας άτυπη... ρεβάνς  για τη χθεσινή ήττα. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-0 στο «Ζηρίνειο», ενώ οι δυο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ με τον Φοίνικα να επικρατεί με 25-18.

Φανερά βελτιωμένη από χθες η Κηφισιά κέρδισε εύκολα τον Φοίνικα ο οποίος πήρε μόνο το τέταρτο σετ. Το μπλοκ της ομάδας των Βορείων Προαστίων δούλεψε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια, ενώ καλύτερη ήταν και η υποδοχή της. 

Ο Φοίνικας υπέπεσε σε αρκετά λάθη, κυρίως στην άμυνα, αλλά και σε σέρβις. Στο τέταρτο σετ με το δίδυμο των Παπαδόπουλων κατάφερε να βελτιώσει το μπλοκ του, ενώ τις επιθέσεις ανέλαβαν οι Ντόκιτς και Αρβανίτης. 

Για την Κηφισιά απουσίασαν οι Νικολάκης και Ταμπουρατζής


Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-18, 25-22) 4ο σετ: (18-25)

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Κυπριανός, Γιοβάνοβιτς, Ρουμελιωτάκης, Φερρέρα, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος/ Κάπελλας (λ), Κόβαλτσουκ, Χατζηπροδρόμου, Μάρκου, Σούρδι, Κόντος, 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Ντάμποβιτς, Ντόκιτς, Λάππας, Παπαδόπουλος Π. Χαραλαμπίδης, Μουρούτης/ Εφραιμίδης (λ), Παπαδόπουλος Χ., Αρβανίτης, Ρούσης.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ