1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2014 04:52

Δύο δρόμοι για το Μαυροβούνιο

Όταν δεν έχεις αρχή και τέλος δεν γίνεται να κερδίσεις τίποτα στη ζωή. Πολύ περισσότερο όταν παίζεις σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έτσι και η Εθνική ομάδα των ανδρών στον πρώτο τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ κόντρα στο Μαυροβούνιο. Δεν είχε καλή αρχή και χάρισε το 1ο σετ. Δεν είχε καλό τέλος καθώς το ντεπόζιτο των βασικών διεθνών έμεινε από θερμίδες και χάρισε και το 5ο σετ.

Ενδιάμεσα τα πήγε πολύ καλύτερα και στο σερβίς και στο μπλοκ ακόμα και στην υποδοχή αλλά όταν δεν έχεις είσοδο – έξοδο και μια καλή βιτρίνα δεν έχεις και αποτέλεσμα στο ταμείο. Τα πάντα κρίθηκαν στο 4ο σετ και στο 23-23 όπου πήγαν στράφι τρεις απίθανες άμυνες του Πρωτοψάλτη και στη συνέχεια δεχτήκαμε και τον τελευταίο πόντο με άσσο.

Η ήττα ήρθε φυσιολογικά στο τάι μπρέικ αλλά είναι από εκείνες τις φορές που σου αφήνει μια «γλυκιά» γεύση.

Ζυγίζεις την απώλεια στο σκορ. Από την άλλη βάζεις την φιλότιμη προσπάθεια των διεθνών και το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Ευόσμου από 2.500 νοματέους και σου βγαίνει αυθόρμητα ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Είχαμε καμιά δεκαετία να δούμε τόσο κόσμο σε αγώνα της Εθνικής ομάδας. Αυτό είναι σίγουρο. Οπως είναι σίγουρο πως όλοι αυτοί δεν βρέθηκαν τυχαία στον Εύοσμο. Κάτι... είδαν και κάτι αναγνώρισαν...

 

Διάβασε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ