1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2014 16:50

Μην ανησυχείς ρε!

Του Παναγιώτη Περπερίδη
«Η πιο θλιβερή εθνική όλων των αθλημάτων», είχα γράψει μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών από το τρίτο κατά σειρά Ευρωβόλεϊ. Για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ούτε λόγος. Το Ευρωπαϊκό Λιγκ το απαξιώναμε όλοι. 5 ολόκληρα χρόνια, 6 σεζόν το ελληνικό βόλεϊ πήγαινε από χαστούκι σε χαστούκι, από αποτυχία σε αποτυχία, βίωνε την απόλυτη απαξίωση.



Όχι, το Ευρωπαίκό Λιγκ δεν είναι σπουδαία διοργάνωση, ούτε παίζουν ομάδες της πρώτης ταχύτητας, ούτε σκοτώνουμε τίποτα θηρία. Εντούτοις, χθες οι ψυχάρες που ΤΙΜΗΣΑΝ τη φανέλλα με το εθνόσημο θυμήθηκαν πως είναι να κερδίζεις, να προκρίνεσαι, να πανηγυρίζεις, να χορεύεις σε κύκλο, να βγάζειςselfies θριάμβου στα αποδυτήρια.

Ταυτόχρονα, η πρόκριση της εθνικής ομάδας βόλεϊ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ, δίνει τη δυνατότητα στο άθλημα να επιστρέψει στους μεγάλους του World League (μετά από 8 χρόνια εάν θυμάμαι καλά), εφόσον η παρέα του Φιλίπποφ, του Τζούριτς, του Πελεκούδα, του Κοκκινάκη, του Πρωτοψάλτη καταφέρει να ξεκάνει και το Μαυροβούνιο στους τελικούς της 23ης και της 27ης Ιουλίου (πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην εκτός έδρας ρεβανς). Θα είναι μια πελώρια κατάκτηση και το πρώτο λιθαράκι για να «επιστρέψει το ελληνικό βόλεϊ». Ο πρώτος μικρός στόχος που θα οδηγήσει όμως στη διαρκή βελτίωση και κυρίως στα μεγάλα ραντεβού. Και τότε θα έρθει η τηλεόραση, θα έρθουν χορηγοί, θα αναπνεύσει το άθλημα.

Συνεχίστε ΕΔΩ

Πηγή: pamesports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ