1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2014 16:16

Εντυπώσεις από το FIVB Coaches Course Level 1

Του Κώστα Μπαλαδήμα*
Το τέλος των εργασιών της σχολής προπονητών της FIVB LevelⅠ, που διεξήχθη στην Άγκυρα 1-12 Ιουλίου 2014, ομολογώ ότι μου γέννησε ανάμεικτα συναισθήματα.

Από τη μια αισθάνομαι ικανοποίηση καθώς το περιεχόμενο των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων ήταν υψηλού επιπέδου.Επίσης η ατμόσφαιρα στην αίθουσα διαλέξεων και το γήπεδο ήταν πολύ ευχάριστη, ενώ και η διαμονή μας όλη αυτήν την περίοδο ήταν άρτια οργανωμένη από την Τουρκική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και αντάξια ενός εξαιρετικού οικοδεσπότη.

Από την άλλη όμως νιώθω και στεναχώρια γιατί έπρεπε να αποχωριστώ ανθρώπους που με υποδέχτηκαν και μου συμπεριφέρθηκαν όχι απλά ως Έλληνα συνάδελφο προπονητή αλλά και ως έναν πολύ καλό τους φίλο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Θανάση Παπαγεωργίου – Papas όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι – ο οποίος ως Course Director συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην επιτυχία των εργασιών της σχολής όσο και στην προετοιμασία όλων των συμμετεχόντων για την διαδικασία των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων. Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ και ιδιαιτέρως τον κ. Περικλή Μπακοδήμο για την στήριξη της συμμετοχής μου και την βοήθειά του στην επικοινωνία μου με την Τουρκική Ομοσπονδία καθώς επίσης και την κα. Ευγενία Παπαγεωργίου για την διεκπαιρέωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

*Ο Κώστας Μπαλαδήμας (φωτ. όρθιοι 4ος από δεξιά ) είναι υπεύθυνος της ακαδημίας βόλλευ του Γ.Σ. Αγ. Αναργύρων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ