1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2014 05:26

O βαρύς πελεκητής Τζούριτς

Του Κώστα Ασημακόπουλου:

Κοιτάω και ξανακοιτάω την φωτογραφία με τους παίκτες της Εθνικής ανδρών να πανηγυρίζουν ο ένας πάνω στον άλλον και δεν χορταίνω να την καμαρώνω. Σκέφτομαι πως πέρασε τουλάχιστον μια δεκαετία για να βάλουμε στο κάδρο μια τέτοια φωτογραφία από το συγκεκριμένο εθνικό συγκρότημα.

Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που αλλάξαμε ευχαριστημένοι κανάλι από την κρατική τηλεόραση μετά από αγώνα της Εθνικής ανδρών...

Πέρασαν χρόνια από το τελευταίο ευχάριστο ξενύχτι.

Κι όμως μέσα από τη «μαυρίλα» έρχεται πάλι η ελπίδα. Η Εθνική ομάδα έκανε έναν άθλο με την πρόκριση της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο άθλημα εντός του ευρωπαϊκού βόλεϊ είναι πολύ μεγάλη ιστορία.

Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική ανδρών προκρίνεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης που διοργανώνει η CEV, είτε είναι Ευρωπαϊκό Λιγκ, είτε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το 2006 η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και το 1987 το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης που έχει άλλη ιστορία και άλλη δυναμική.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ