1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2014 20:30

Γεύση ούζου

Δεν ήθελα να γράψω την άποψη μου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Σλοβακία γιατί θα μιλούσε το συναίσθημα και θα έπεφταν σίγουρα... μηνύσεις. Κοιμήθηκα μετά από πολύ κόπο.

Σκέφτηκα πως με μία δεύτερη σκέψη πάντα βλέπεις τα πράγματα καλύτερα και μπορείς να έχεις πιο ολοκληρωμένη κρίση και κυρίως... γλιτώνεις και τις μηνύσεις.

Η Εθνική ανδρών βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Μέσα από τον πιο εύκολο προκριματικό όμιλο δεν κατάφερε να επιβιώσει ούτε για τα μπαράζ.

Δεν ξέρω πως ακριβώς νίκησε η Εθνική την Σλοβακία στο Πόπραντ και μάλιστα με 3-0 σετ αλλά στους δύο αγώνες που έδωσε στον όμιλο που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη απογοήτευσε πλήρως με τις εμφανίσεις της.

Κι επειδή όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος το μοντέλο που με πολύ ρίσκο προσπάθησε να περάσει ο Σωτήρης Δρίκος απέτυχε. Πάντα εκ του αποτελέσματος...

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια

  • Comment Link Πέτρος Xr. Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 08:19 posted by Πέτρος Xr.

    Το οικοδόμημα έχει καταρρεύσει! Γκρεμίστε το και χτίστε το από την αρχή! Μια εθνική ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, παίκτες και προπονητής χωρίς κίνητρο, λες και έπαιζαν φιλικά. Τα ίδια και στην εθνική γυναικών, από ήττα σε ήττα και καμιά επιτυχία για νεάνιδες-κορασίδες, που τόσα κορίτσια παίζουν βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται, μόνο κάποιοι κοιτάνε τις καρέκλες τους (λες κι έχουν νόημα κι αυτές πια...) Χρειάζεται να καθίσουν όλοι κάτω να φτιάξουν εθνικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα από μηδενική βάση, αλλιώς όπως γράφετε στο άρθρο σας και από την Ουγγαρία και από το Λουξεμβούργο θα χάνουμε...

  • Comment Link ΚΑΝΑΡΗΣ Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 15:08 posted by ΚΑΝΑΡΗΣ

    ΑΓΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ,
    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΝ.ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ 1)ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ 45 ΕΚ,ΣΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 56 ΕΚ.ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ?2)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ,ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΑΠ:ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ,ΚΥΡΙΟΙ,ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ(ΛΙΓΚΑ-Α2 ΑΝΔΡΩΝ)ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΡΓΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ(ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ