1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2014 22:42

Σχόλασε ο ... γάμος

Του Στέφανου Λεμονίδη:

Oι ... εμμονές του Σωτήρη Δρίκου με τους δυο βραχύσωμους ακραίους απέναντι σε «θηρία», τον ... διαγώνιο Αρμενάκη σε ρόλο κεντρικού και δύο κεντρικούς που δεν έχουν έφεση στο μπλοκ, η Εθνική έχασε 3-0 από τη Σλοβακία και θα απουσιάσει από τρίτο συνεχόμενο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα.

Δεν ήταν μόνο οι υψομετρικές διαφορές των δυο ομάδων που έκριναν το ματς, αλλά και η απουσία κεντρικού με έφεση στο μπλοκ (αγνοήθηκε ο Ανδρεάδης και γιατί όχι και ο Πελεκούδας), αλλά ποιός ασχολείται αλήθεια με το βόλει και την Εθνική;

Αν αυτά τα ... εγκλήματα γινόταν πριν από δέκα χρόνια, θα είχε παραιτηθεί ο προπονητής πριν από τη λήξη του τουρνουά μετά απο κατακραυγή του Τύπου, των φιλάθλων και των συναδέλφων του. Απλά ουδείς ασχολείται με το κακόμοιρο άθλημα του φιλέ, ενώ δεν υπάρχουν παράγοντες στην ΕΟΠΕ που να ξέρουν βόλει...

Αυτό το σύνολο που είδαμε στο Ρέντη δεν ήταν κυρίες και κύριοι Εθνική ομάδα και μην αρχίσουμε πάλι τις δικαιολογίες για ελλιπή προετοιμασία και έλλειψη χρημάτων. Μερικά πράγματα θέλουν γνώση, ανοιχτά μυαλά, όχι εμμονές, συνεργασία με όλους και μεράκι. Τίποτα απο αυτά δεν υπήρχαν στο τουρνουά του Ρέντη, το οποίο θα το θυμόμαστε για τη χρησιμοποίηση του 34 χρονου διαγώνιου Αρμενάκη, σε θέση κεντρικού, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Απλά για να αποδείξει ο Δρίκος σε όλους τους αδαείς , ότι είναι ... προχώ, ξέρει περισσότερο βόλει απ όλους.

Η τοποθέτηση του ότι "παίζω με τον Αρμενάκη για να είμαστε πιο ψηλοί στους κεντρικούς", αντιφάσκει με τη χρησιμοποίηση δυο κοντόσωμων ακραίων, που κατεβάζουν τον μέσο όρο ύψους της ομάδας. Δεν έδωσε ούτε μια ευκαιρία σε Κουμεντάκη, Δαλακούρα, λες και όλα πήγαιναν ρολόι, λες και κερδίζαμε. Τους έβαλε στο αδιάφορο τρίτο σετ με τη Σλοβακία, έτσι για να δικαιολογήσει την παρουσία τους στη δωδεκάδα.

Κι όλα αυτά στης ... Εθνικής το κεφάλι, που πληρώνει την αδιαφορία της ΕΟΠΕ(απουσία καλοκαιρινής προετοιμασίας) , καθώς και το βόλεμα όλων που δεν διαμαρτύρονται γι αυτό το... έγκλημα. Και μια φουρνιά πολύ καλών αθλητών, ίσως δεν παίξει ποτέ σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Και οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι παίκτες...

ΥΓ1: Για την ιστορία. Αποκλεισθήκαμε με ήττες 3-0, 3-1 στην έδρα μας από τις ... υπερδυνάμεις Σλοβακία, Εσθονία. Ούτε καν στα μπαραζ δεν πήγαμε. Που να παίζαμε και με καμμία σπουδαία ομάδα..
ΥΓ2: Ζήσαμε την εποχή που ο Μαστρανδρέας και ο Μπελιγράτης, μετά από ήττες κατέβαιναν στον αγωνιστικό χώρο και έδιναν ακόμη και χαστούκια. Η σημερινή διοίκηση της ΕΟΠΕ όμως είναι άλλη σχολή και το μόνο που τους ενδιέφερε χθες ήταν σε ποιά ταβέρνα θα πάνε για φαγητό.

YΓ3: Για πρώτη φορά η Εθνική μένει εκτός Ευρωπαικού Πρωταθλήματος για τρίτη συνεχή φορά

ΥΓ4: Έλαμψαν δια της απουσίας τους πολλοί προπονητές, αλλά και εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΣΑΠ
 
ΥΓ5: Τι να πούμε για την Εθνική γυναικών; Συνεχίζεται η συγκομιδή εμπειριών εδώ και 10 χρόνια, αλλά κάθε φορά με διαφρετικές αθλήτριες.

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Κοντομάνικα και τοξικά Φάνηκαν τα πλευρά »

4 σχόλια

  • Comment Link aganktismenos Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 07:16 posted by aganktismenos

    ΟΛΟ το Δ.Σ. είναι για δρόμο το μόνο που τους νοιάζει είναι το φαίνεσθαι , τους είδαμε και στην μπαράζ της Α2 ( τη μεγαλύτερη "εντός έδρας" διοργάνωση της ΕΟΠΕ.Δεν μπόρεσαν να βρούν γήπεδο σε όλη την Αθήνα και βρήκαν στην νέα Πέραμο σε ένα ερείπιο.Βέβαια οι ίδιοι δεν εμφανίστηκαν γιατι ήξεραν ότι θα φάνε γιούχα και στην Ορεστιάδα εμφανίστηκαν μόνο την τελευταία μέρα για τις απονομές...
    Σπίτι κύριοι είστε η ντροπή του αθλήματος.Δεν μας φταίει ο Δρίκος ,αυτός κάνει τα καπρίτσια του και κάποιοι τον πληρώνουν και αφού τον πληρώνουν (καλά κάνει) συνεχίζει και τα κάνει. άλλοι δεν πέρνουν το μερίδιο της ευθύνης τους

  • Comment Link ΕΛΛΑΣ Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 23:18 posted by ΕΛΛΑΣ

    Εισαι τελειως ασχετος κυριε Λεμονιδη και κακοπροαιρετος γιατι επανειλημμενα περιμενεις σαν το κορακι για το κακο αποτελεσμα για να κραξεις.Δεν ειμαι φαν του Δρικου και πιθανον να εκανε και λαθη αλλα ολοι μιλαμε εκ του αποτελεσματος!Αν επαιζε το ζευγαρι (οπως ισχυριζεσαι κουμεντακη δαλακουρα) θα ελεγες που παμε με τετοια υποδοχη!Το ζευγαρι που επαιζε ειναι οι πιο ταλαντουχοι ελληνες πιτσιρικαδες με πολλη καλη υποδοχη και μπορεσαμε τουλαχιστον να κανουμε παιχνιδι με οποιονδηποτε και οχι μονο με αυτες τις ομαδες.Σιγουρα το επιπεδο των ελληνων κεντρικων ειναι πολυ χαμηλο(μας διαλυσαν απο το κεντρο) και αυτο ειναι ενα θεμα που πρεπει να εξεταστει.Αν βρουμε λυση εκει και στο θεμα της πασας(μονο ο στιβαχτης μπορει να σταθει στην παρουσα φαση)νομιζω πως εχουμε μελλον!Χρειαζεται υπομονη και εμπιστοσυνη σε αυτα τα παιδια και στον προπονητη και οχι κομπλεξισμοι(ειναι κοντοι οι ακραιοι,εμμονες δρικου κλπ).Ηρεμηστε λοιπον και προσπαθηστε να δειτε λιγο πιο μακρυα και οχι κοντοφθαλμα!

  • Comment Link Κανάρης Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 20:40 posted by Κανάρης

    Φαγώθηκες Λεμονιδη με τον Αρμενακη το οτι οι παίχτες μας μετά από ένα γεμάτο πρωτάθλημα έρχονται κ παίζουν για την εθνική απλήρωτοι κ εκπληρώνοντας κάθε καπρίτσιο του εκάστοτε προπονητή που τους έχει αλλάξει κ τη φυσική τους θέση ένα μπράβο δεν ακούνε, αν δεν είναι αυτό εμπάθεια τότε τι είναι. Κόουτς της κερκίδας κ κριτές εύκολα γινόμαστε όλοι.

  • Comment Link nikos d. Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 20:01 posted by nikos d.

    όλη μαζί ενωμένοι να τους στείλουμε (δηλαδή τα άτομα τις ομοσπονδίας) στις ταβέρνες που θέλουν, και να πάρουν το τιμόνι επιτέλους τα άτομα που πραγματικά ξέρουν από Βολεϊ. ΤΩΡΑ!!!!! Η τώρα ή ποτέ.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ