1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2014 16:14

Το ψηφοδέλτιο του... βόλεϊ στις εκλογές (αποτελέσματα - ψήφοι)

Cannot find volleynews.v2/PROSOPA/ekloges-2014 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PROSOPA/ekloges-2014/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το volleynews.gr συγκέντρωσε όλους τους υποψηφίους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2014, αλλά και των Ευρωεκλογών οι οποίοι προέρχονται από το βόλεϊ. Δείτε πόσους ψήφους πήραν, τι έκανε ο συνδυασμός τους. Όπου υπάρχουν σταυροί είναι σύμφωνα με την ανεπίσημη πληροφόρηση, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί από το Πρωτοδικείο.

 * Ο εκπρόσωπος του Φοίνικα Σύρου στην ΕΣΑΠ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος Λεονταρίτης εκλέχθηκε νέος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου, που αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφέρειας καθώς έλαβε το 57,19 των ψήφων στο δεύτερο γύρο. 

* Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Αντώνης Ρούσσος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου, που αναλαμβάνει τη διοίκηση της Περιφέρειας καθώς έλαβε το 57,19 των ψήφων στο δεύτερο γύρο. 

* Ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλης Βαμβακούσης βάζει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού «Η Σύρος που αξίζουμε». Ο Συνδυασμός διοικεί το νησί αφού πήρε 62,96% των ψήφων, όμως ο κ. Βαμβακούσης δεν μπήκσε στο δημοτικό συμβούλιο

* Ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Μανώλης Λαδουκάκης ήταν υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στον Δήμο Αθηναίων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Παν.Κι, Νίκος Αβραμίδης συγκέντρωσε το 2,91% των ψήφων και μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και θεωρείται μεγάλη επιτυχία αφού το ΠΑΝ.ΚΙ. είναι ο μοναδικός συνδυασμός που υποστηρίζεται από αθλητικό σύλλογο.

* Η βολεϊμπολίστρια Ρούξι Ντουμιτρέσκου ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με το Παναθηναϊκό Κίνημα (ΠΑΝ.ΚΙ). Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Παν.Κι, Νίκος Αβραμίδης συγκέντρωσε το 2,91% των ψήφων και μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

* Η βολεϊμπολίστρια Φίφη Σαπαρέφσκα ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το Παναθηναϊκό Κίνημα (ΠΑΝ.ΚΙ). Το Κίνημα δεν εξέλεξε Ευρωβουλευτή, αφού συγκέντρωσε το 0,75% των ψήφων

* Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην ΕΣΑΠ Γιάννης Κοτσίρης ήταν υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στον Δήμο Αθηναίων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Παν.Κι, Νίκος Αβραμίδης συγκέντρωσε το 2,91% των ψήφων και μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

* Ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής που ήταν υποψήφιος με την Βάσω Αγαγιώτου με τον συνδυασμό «Μπροστά» για τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε μόλις το 8,95% των ψήφων.

* Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη. Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος δήμαρχος Πειραιά, έχοντας συγκεντρώσει το 55,23% των ψήφων στον δεύτερο γύρο.

* Ο ορθοπεδικός Δημήτρης Τσούκας που ήτανυποψήφιος για την Ευρωβουλή με την «Κοινωνία Αξιών». Ο συνδυασμός δεν εξέλεξε Ευρωβουλευτή

* Ο διεθνής κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Σουφλίου με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Καλακίκου ο οποίος έχασε τη μάχη από την πρώτη Κυριακή και δήμαρχος είναι ο Ευάγγελος Πουλιλιός. Ο Ανδρεαδης συγκέντρωσε 420 ψήφους και δεν μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο

* Ο κεντρικός της Ορεστάδας Στέλιος Κεμανετζής που ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ορεστιάδας, περιφέρεια Νέας Βύσσας, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μουζά. Ο συνδυασμός έχασε την μάχη των εκλογών εχοντας πάρει το 41,61 % των ψήφων. Ο Κεμανετζής με λίγες ημέρες προεκλογική εκστρατεία συγκέντρωσε 402 ψήφους και δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.

* Ο πασαδόρος της Νίκης Αιγινίου Τάσος Αναστασιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά στον συνδυασμό του δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου. Ο συνδυασμος τερμάτισε δεύτερος στον δεύτερο γύρο με 32,35% παίρνοντας μόλις 5 έδρες. 

* Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτης ήταν υποψήφιος στον συνδυασμό «Δήμος Δέλτα – Αλλάζουμε μαζί» του Γιώργου Αρβανιτίδη στην εκλογική Περιφέρεια Εχεδώρου. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε μόλις το 13,40% των ψήφων και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο.

* Ο παράγοντας Γιάννης Μιχαλόπουλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα πόλη της ζωής μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νικήτα Κακλαμάνη. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε μόλις το 7,10% των ψήφων και δεν πέρασε το στο δεύτερο γύρο.

* Ο πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Α.Τ. Ιάσων Πλατσής ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης με το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Τζουλάκη «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών».  Ο συνδιασμός διοικεί τον δήμο με 56, 49%, και 25 έδρες ενώ η καταμέτρηση των σταυρών ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

* Ο πρόεδρος του Α.Ο.Μαρκοπούλου Πάρης Ευαγγελίου ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου «180ο - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο». Ο συνδυασμός συγκρέντρωσε το 14,08 των ψήφων και έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

* Ο προπονητής βόλεϊ Βαγγέλης Περόπουλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου με τον συνδυασμό «Άλιμος - Όλοι Μαζί» με τον Νίκο Τσαμπαρλή, που έμεινε έξω από τον δεύτερο γύρο με 20,33%.

* Η προπονήτρια Κάσση Ξενάκη ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου με τον συνδυασμό «Άλιμος - Όλοι Μαζί» με τον Νίκο Τσαμπαρλή, που έμεινε έξω από τον δεύτερο γύρο με 20,33%.

* Ο τεχνικός διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία του Ιωάννη Καλαφατέλη στον Δήμο Διονύσου. Ο συνδυασμός αν και στον πρώτο γύρο τερματισε πρώτος, τελικά έχασε τη μάχη στον δεύτερο γύρο με 48,06%

* Ο πρώην προπονητής του ΟΠΕ Ρεθύμνου Μιχάλης Χαχαγιόπουλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Δήμο Δοξάτου Δράμας με τον συνδυασμό του Δημήτριου Δαλακάκη «Δημιουργική Κίνηση για την Ανατροπή». Ο Χαχαγιόπουλος μάζεψε 229 ψήφους, αλλά δεν εκλέγεται.

* Ο προπονητής βόλεϊ Χρήστος Κόνιαρης ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Πρώτα το Μαρούσι». Ο συνδυασμός τελείωσε από τον πρώτο γύρο τη μάχη και διοικεί τον δήμο με 25 έδρες μετά και το 57,89% της πρώτης Κυριακής, Ο Χρήστος Κόνιαρης δεν είναι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

* Ο προπονητής Γιώργος Σταυρόπουλος ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στη Δήμο Ορεστιάδας με τον συνδυασμό «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή» του Βασίλη Μαυρίδη. Ο συνδυασμός πήρε τον δήμο, ο Σταυρόπουλος μάζεψε 246 ψήφους, αλλά έχει μπροστά του αρκετούς υποψηφίους.

* Η πρώην βολεϊμπολίστρια Βέρα Καλλιγέρη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Αγ.Παρασκευή μία γεννιά μπροστά». Ο συνδυασμός πήρε 4,53% και η Καλλιγέρη πήρε 97 σταυρούς.

* Ο διαιτητής Χάρης Πορτοκαλίδης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Σκύδρα, με την παράταξη «Μαζί για το αύριο» και επικεφαλής τον Μιχάλη Καραγιάννη. Ο συνδυασμός τερμάτισε δεύτερος πίσω από τη νέα Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου και ο Πορτοκαλίδης μάζεψε 365 ψήφους και βγήκε πρώτος στην κοινότητα του, σε ότι αφορά τον συνδυασμό του.

* Ο διαιτητής βόλεϊ στον Σύνδεσμο Κρήτης Βασίλης Κοκκοτσάκης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ.Κουράκη «Ανοικτοί Ορίζοντες», στη 2η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου. Ο Κουράκης έχασε την μαχη του Δήμου και ο Κοκκοτσάκης δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 10 πρώτους.

* Ο παράγοντας του Αιγινιακού Στάθης Νικολούζος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αίγινας με την «Κίνηση Ευθύνης» του Παναγιώτη Κουκούλη. O συνδυασμός πέρασε πρώτος στον δεύτερο γύρο αλλά έχασε τη μάχη από τον δήμαρχο  Δημήτρη Μουρτζη. Ο Νικολουζος δεν εκλέχθηκε.

Δέκα βολεϊκοί σε ένα ψηφοδέλτιο!

* Το ψηφοδέλτιο του Ζαχαρία Ζούπη στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας θα μπορούσε να ήταν ψηφοδέλτιο και για τις εκλογές της... ΕΟΠΕ αφού έχει 10 βολεϊκούς παράγοντες. Ο συνδιασμός δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, καθώς συγκέντρωσε μόνο το 10, 91% των ψήφων.

* Ο Γιώργος Κογκαλίδης - Πρόεδρος ΕΣΠΕΔΑ - Πρόεδρος επιτροπής beach volley ΔΑΣ Δραπετσώνας.

* Ο Βασίλης Ξεροβάσιλας - Πρών διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού ΣΦΠ - Προπονητής της γυναικείας ομάδας ΑΟ Παλλήνης, που φέτος ανέβηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία και πρώην προπονητής της αντρικής και γυναικείας ομάδας του ΔΑΣ Δραπετσώνας.

* Η Όλγα Χατζηδημητρίου - Προπονήτρια των τμημάτων γυναικών, κορασίδων και παγκορασίδων ΔΑΣ ΔΔραπετσώνας - Πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού

* Ο Βαγγέλης Στρατηγός - Αρχηγός της αντρικής ομάδας του ΔΑΣ Δ Δραπετσώνας

* Ο Μανώλης Βεντούρης - Έφορος του τμήματος κορασίδων Α΄, του ΔΑΣ Δραπετσώνας

* Ο Ηλίας Παπαδόγγονας - Έφορος του τμήματος παγκορασίδων Α΄, του ΔΑΣ Δραπετσώνας

* Η Δώρα Κωστοπούλου - Ταμίας και έφορος γυναικών του ΔΑΣ Δραπετσώνας

* Ο Νίκος Χάνος - Έφορος των τμημάτων κορασίδων - παγκορασίδων Β΄, του ΔΑΣ Δραπετσώνας

* Ο Μιχάλης Μαρμαρινός - Πατέρας του Νίκου, πασαδόρου της αντρικής ομάδας του ΔΑΣ Δραπετσώνας

* Ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος - Διαιτητής βόλεϊ.

 

* Ο ειδικός γραμματέας και υπεύθυνος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου Νίκος Γώγος ήτανυποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Χαλάνδρι - Φιλική πόλη» του Στάθη Ανδρεόπουλου. Ο συνδυασμός βγήκε τρίτος με 15,41% και ο Νίκος Γώγος μάζεψε το 59 ψήφους.

* Το μέλος της Επιτροπής ορισμού διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, πρώην Γενικός Γραμματέας του ΣΥΔΠΕΔΑΠ και πρώην μελος του Δ.Σ της ΟΔΒΕ Θεοφάνης Τσάκωνας ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λουκα Τζάνη. Ο συνδυασμός βρέθηκε στην αντιπολίτευση πίσω από τον Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο.

* O πρώην προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ανδρεάδης ήτανυποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «Πόλη και Πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγελη Λαμπάκη. Ο Λαμπάκης εξελέγη Δήμαρχος με 55,33% και ο Ανδρεάδης μαζεψε 156 ψήφους.

* O στατιστικολόγος - προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιπποκράτης Δήμητσας είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλεξανδρούπολης με την παράταξη "ΑΝΑ.Σ.Α." του Παύλου Μιχαηλίδη. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε το 10,47% των ψήφων.

* Ο πρώην πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικογράφων και μέλος του ΤΑΑ Παμβοχαϊκός Παύλος Γερακάρης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορυδαλλού με τον συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με επικεφαλής τον Σταύρο Κασιμάτη. Ο συνδυασμός ανέλαβε τον δήμο με 25 έδρες

* Το μέλος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών νομικός εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, Δημοτικό Διαμέρισμα Πανοράματος, με τον συνδυασμό του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος με το εντυπωσιακό 64,27%

* Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής βόλεϊ υπεύθυνος της ακαδημίας του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο Μίλων» στη Νέα Σμύρνη Στέλιος Αποστόλου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμου Ζωγράφου με την παράταξη «Μαζί για την πόλη μας» που ηγείται η υποψήφια δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη. Ο συνδυαμός άγγιξε το 60% στον δεύτερο γύρο και διοικεί τον Δήμο με 24 έδρες. Ο Αποστόλου στα 108 από τα 112 εκλογικά τμήματα ο Αποστόλου συγκέντρωσε 155 ψήφους, ενώ ο 24ος έχει 180 

* Το μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ, αντιπρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ, πρόεδρος του «Αμάραντου» και επιχειρηματίας Ανδρέας Βαλσαμής είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Βύρωνα στον συνδυασμό «Νέα Εποχή Βύρωνα» που ηγείται ο Χρήστος Γώγος. Ο συνδυαμός τερματισε δεύτερος και πήρε μόλις 5 έδρες

* Το μέλος του ΟΠΕ Ρεθύμνου Μανώλης Ψαρουδάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμαρίου Κρήτης με τον συνδυασμό «Αμάρι Νέα Πορεία» που έχει επικεφαλής τον Παντελή Μουρτζανό. Ο συνδυασμός του έβγαλε 13 έδρες και ο Ψαρουδάκης βρίσκεται στην 10η θέση και εκλέγεται.

* Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Βαρβάρα Λάγιου κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου με τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση» με επικεφαλής τον Κώστα Καλλίρη. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε το 16,85% των ψήφων και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο.

* O δημοσιογράφος ρεπόρτερ του βόλεϊ και συνεργάτης της NOVA στην Αλεξανδρούπολη, Γιώργος Πανταζίδης θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη» με επικεφαλής τον Παύλο Μιχαηλίδη. Ο συνδυασμός συγκέντρωσε μόλις το 10,47% των ψήφων.

* Ο αρχηγός της Παναχαϊκής και πρώην διεθνής διαγώνιος Νικος Ρουμελιωτης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πατρών με το συνδυασμο «Νέα Πολη» του πρώην προέδρου της Ε.Α.Πατρων Κώστα Χριστόπουλου. Ο Χριστόπουλος έχασε τη μάχη στον δεύτερο γύρο και ο Ρουμελιώτης συγκέντρωσε 152 ψήφους.

* Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Παίδων και πρώην παίκτης του Αριστοτέλη Σκύδρας Τάκης Χριστοφορίδης κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Σκύδρας με το συνδυασμό της Κατερίνας Ιγνατιάδου «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας». Ο συνδυασμός πήρε τον δήμο και ο Χριστοφορίδης μάζεψε 275 ψήφους

* Το μέλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Καβαρατζής είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδιασμό του Άρη Γιαννακίδη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Έχασε την Περιφέρεια ο συνδυασμός και πήρε 10 έδρες

* Ο Γρηγόρης Καραπιπέρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό του Απόστολου Φωτιάδη. Ο συνδυασμός πήρε 16,14%.

 

Στείλτε e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link greekvolley Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 17:08 posted by greekvolley

    Οι Κύροι Ρερρας και Σιδέρης??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ