1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2014 03:27

Κοκκινόξυλο

Δέκα σετ, σε 24 ώρες, για δύο τελικούς, είναι πολλά για την υγεία των αθλητών, για την ποιότητα του βόλεϊ, για την προβολή του πρωταθλήματος αλλά συνάμα και υπέρ αρκετά για να καταλάβουμε πως για να χάσει το εφετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να το χάσει μόνος του. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Όπως αποδείχτηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν είναι ακόμα έτοιμος στην ιδέα να νικήσει τον Ολυμπιακό και κυρίως να κατακτήσει έναν τίτλο.

Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Δεν είναι εύκολο να γίνεις εξαίρεση στον... κανόνα.

Στο βόλεϊ οι νίκες έρχονται από την εμπειρία, την πίεση και την υπομονή, στοιχεία που μόνο ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει στο γήπεδο όχι μόνο στους δύο πρώτους τελικούς αλλά και στους πέντε ημιτελικούς.

Εάν κάνουμε σούμα στις επιδόσεις του Ολυμπιακού μέσα στο μήνα Απρίλιο τα νούμερα σοκάρουν.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link mani-mani Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 20:06 posted by mani-mani

    Βάλε όλο το άρθρο να διαβάσει ο κόσμος τις ανοησίες του Κωστάκι, να γελάει με τις διαπιστώσεις του, για όλους και για όλα. Άκου τον ακατανόμαστο, τόλμησε να βάλει στη ζυγαριά Μουστακίδη και Καζάζη. Μούκια μεγάλη είσαι Κωστάκι. Ξαφνικά ο ανύπαρκτος προπονητής του Ολυμπιακού, τα έκανε όλα καλά, τράπουλες ανακάτευε, διακόπτες γυρνούσε, βρήκε κουμπιά!!!! Τότε να τον κάνετε κάτι άλλο αλλά όχι προπονητή βόλεϊ. Μη συνεχίζεις Κωστάκι να γράφεις σάλτσες. Γελάει όλη η Ελλάδα με αυτά που γράφεις. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, χάρηκαν περισσότερο κι από σενα Κωστάκι για την παρουσία του Εθνικού και δέχθηκαν ότι δικαιωματικά έπρεπε να πάρου κάτι άλλο σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά είσαι χειρότερος από τους φιλάθλους (ο Θεός να τους πει έτσι) που βρέθηκαν στους τελικούς της ομάδας τους. Αλλά τοαυτό που δεν έγραψες Κωστάκι ήταν για τους διαιτητές. Πού πρέπει να πάνε να χωθούν γιατί δεν είναι για διεύθυνση τελικού παιχνιδιού!!! Επίσης διακρίθηκαν αρκετοί παικτες του Ολυμπιακού για το τίμιο παιχνίδι. Αφού κερδίσουν τον πόντο, έστω και μετά, αφού κορόϊδεψαν τους διαιτητές και το γελοίο video, δέχονται και σηκώνουν το χέρι, όπως λέει ο Ανδρεάδης: εμείς τουλάχιστο το λέμε!!! Όχι σαν κάτι ποντίκια που κρύβονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Κύριε Στεφάνου, αυτό κάνετε και στη εθνική ομάδα, (μήπως σας το πρότεινε κανένας προπον .... ), να βρίσκει η μπάλα επάνω σας και να γελάτε βέβαια με τους ανύπαρκτους διαιτητές και φυσικά δεν ομολογείτε ότι η μπάλα όχι απλά βρήκε στο σώμα αλλά άλλαξε πορεία!!!!! Φυσικά γελάνε όλοι αυτοί που καθόταν στα δημοσιογραφικά πίσω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, σε εκείνο το σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ