1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 23:58

Οι μπεζ καναπέδες του Μαρινάκη

Είναι από τις λίγες φορές που ένα πρωτάθλημα τελειώνει με τόσο ξεκάθαρο τρόπο. Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών είχε... 22 αγωνιστικές +1 αγώνα δώρο λόγω της επανάληψης του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Είχαμε την πρώτη ανατροπή από την «Ένωση» που πήρε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας πάνω στο νήμα της κανονικής περιόδου αλλά και την τελική ανατροπή της έδρας στους τελικούς των πλέι οφ όπως είχε γίνει και στο περσινό πρωτάθλημα πάλι από τον Ολυμπιακό.

Κάθε φορά επιχειρούσαμε να κάνουμε προσεγγίσεις στην καρδιά των ανατροπών κυρίως με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να βγούμε έξω από τη σφαίρα των τελικών και να δούμε τα πράγματα από πιο μακριά.

Κατ΄ αρχήν ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα διότι δεν ήταν καλός μόνο σε έναν τομέα αλλά σε όλα τα κομμάτια μιας μηχανής που για την παρούσα φάση στο ελληνικό βόλεϊ θεωρείται το καλύτερο μοντέλο αλλά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα είναι ξεπερασμένο...

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Απαγορευτικό στο αήττητο Κοκκινόξυλο »

1 σχόλιο

  • Comment Link volfan Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 06:14 posted by volfan

    Καταρχάς συγχαρητήρια στον οσφπ και στους κινητήρες του: μοντσόνι, κοσμά, χ''λου και πάνω απ' όλα το λίμπερο.
    Για εμάς:
    Να μείνει η αθηνά, είναι εξαιρετική. Έπαιρνε κακή μπάλα και την έδινε σε τελειώματα του 20%.
    Στη θέση της κρουκ μια καλή ελληνίδα ακραία. Πρόταση: χρήστου, βαρουδάκη, ψωμά, βλαχάκη. Όχι άλλα πεταμένα σε ξένες. Έχουμε σπουδαία ταλέντα και εξελίξιμα.
    Στη θέση της γιόσοβιτς μια καλή ξένη διαγώνια, δύσκολο αυτό. Δε βλέπω ελληνίδα εδώ εύκολα.
    Στη θέση της φερνάντεζ μια νεαρή ταλαντούχα ελληνίδα κεντρική και οι 2 βασικές να είναι η δήμητρα με την άννα. Όχι άλλα λεφτά για βεντέτες, η καββαθά αξίζει να είναι βασική.
    Όλες οι άλλες ίδιες. Όλες.
    Μη φωνάζετε στις κοπέλες, μια χαρά τα πήγαν, τα έδωσαν όλα, περάσαμε μια ωραία χρονιά και του χρόνου με υγεία. Άθλημα είναι και διασκέδαση. Τις ευχαριστούμε εκ βαθέων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ