1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2014 22:41

Όλα τούμπα

Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη έρχονταν όλα... τούμπα από μια χούφτα χαχόλους, το κουμπί του τηλεκοντρόλ έφερνε την λύτρωση σε Ερμούπολη και Αλεξανδρούπολη σε όλους αυτούς που «αηδιάζουν» ή μάλλον υποστηρίζουν πως «αηδιάζουν» με την παρακμή στα ελληνικά γήπεδα.

Οπαδοί θεατές και τηλεθεατές σε ένα έγκλημα κατά συρροή. Όσο οι εισαγγελείς δεν στέλνουν κατηγορητήρια για υπόθαλψη εγκληματιών σε όσους συμμετέχουν στην... εξυγίανση η καφρίλα θα ζει και θα βασιλεύει, οι γάβροι θα έχουν θέση στους πάγκους και οι πυρσοί θα καίνε στα κάγκελα. Όλα αυτά μέχρι να γίνει το επόμενο ντέρμπι στο λιμάνι, στα βόρεια προάστια και στο μεγάλο νησί. Μέχρι να κλάψουν οι επόμενοι και να ματώσουν οι μεθεπόμενοι.

Φυσικά οι γνήσιοι ποδοσφαιρόφιλοι έβλεπαν το Μπαρτσελώνα – Ρεάλ Μαδρίτης, οι μπασκετικοί την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα και οι κοινοί θνητοί τον αγώνα της χρονιάς στην Ερμούπολη απολαμβάνοντας ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν. Κι εκεί όλα... τούμπα ήρθαν και το γαβράκι ήταν εκεί που έπρεπε. Στα μοναδικά κουτούκια της Σύρου.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ