1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2014 16:15

Ο μάστορας και η τορπίλη

Βρήκε το μάστορα του ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ. Σε λιγότερο από ένα μήνα οι κιτρινόμαυρες κερδίζουν τις ερυθρόλευκες και μάλιστα σε ματς φωτιά που παίζεται ο μισός τίτλος. Αυτή τη φορά, όμως, βρήκε το μάστορα του και ο Γιάννης Νικολάκης και οι αδυναμίες του Ολυμπιακού φάνηκαν περισσότερο και από το ματς της κανονικής περιόδου που η ΑΕΚ το νίκησε με 3-0.

Ο πρώτος τελικός ήταν η αποθέωση της στρατηγικής μεταξύ του Μανώλη Ρουμελιώτη και του Γιάννη Νικολάκη. Ο Ρουμελιώτης άλλαξε τρεις φορές την περιστροφή του μέχρι να την κλειδώσει στο 3ο σετ με την Καββαθά στο «5» και την Φερναντέζ να περνάει πλάι στην πασαδόρο. Στο 2ο σετ ο Νικολάκης γύρισε την Κοσμά στο «1», ακολούθησαν τρεις αλλαγές στην περιστροφή αλλά ο Ολυμπιακός δε βρήκε ποτέ λύσεις και στην υποδοχή αλλά και στο μπλοκ και μοιραία εγκλωβίστηκε σε ένα ντέρμπι που για τους «κοινούς θνητούς» η ΑΕΚ είχε το «πάθος» τον «τσαμπουκά» και μία εκπληκτική Παπαφωτίου που μαζί με την Καββαθά έβγαζαν μάτια.

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Όλα τούμπα Η νέα ταυτότητα της ΑΕΚ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ