Εκτυπώστε τη σελίδα
05-01-2013 04:15

Ρέκβιεμ για τον αετό...

-Στέφανε είναι αλήθεια ότι πέθανε ο Σαμαράς;
"Ποιός Σαμαράς;"

-Ο Νίκος

"Τι λες τώρα;"

Το πρώτο τηλέφωνο ήταν από τον Θανάση Μουστακίδη και αμέσως τηλεφωνήσαμε στον γαμπρό του στην Ορεστιάδα, τον Σταύρο Γιάμαλη και μόλις το άκουσε έχασε τη φωνή του. Νέο τηλεφώνημα στον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, που μόλις το είχε πληροφορηθεί από τον Θανάση Μπελιγράτη.

Δεν μπορεί κάποιο λάθος έγινε, σκεφτήκαμε και περιμέναμε να χαρούμε και να αποδειχθεί δημοσιογραφική γκάφα , η είδηση του "volleynews"

Tα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν, από το Sport24.gr, από τον Αθήνα 984, από τον Δημήτρη Καραθανάση, ώσπου πήρε  ο Σταύρος Γιάμαλης και διέψευσε τις ελάχιστες ελπίδες μας. Η Ορεστιάδα στο πόδι, πηγαίνουν στην ιστορική λέσχη του ΑΟΟ και ανάβουν κεριά. Μεγάλοι άνθρωποι, παιδιά, άνθρωποι που τον θαύμασαν. Όλοι με δάκρυα στα μάτια και με το αίτημα να είναι η πόλη που δοξάστηκε η τελευταία κατοικία του...Κι όλοι  ζητούσαν να αναβληθούν όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, αλλά πού;

Τα ραδιόφωνα και τα sites πήραν φωτιά, ως και το  volleyball.it το έχει πρώτο θέμα. Αλλά τι να γράψεις τώρα; Τα δάκτυλα τρέμουν, δεν βρίσκουν το στόχο τους, αλλά που θα πάει, θα καλμάρουν και με σφιγμένη ψυχή θα γράψουμε για το ρέκβιεμ του αετού που πέθανε συζητώντας για βόλεϊ με τον Θανάση Πανούσο και τον Χριστόδουλο Ιωακειμίδη.

Να γράψουμε για τον "Σαμ" που μας έκανε υπερήφανους, που γέμισε τα γήπεδα του βόλεϊ με αγοράκια και κοριτσάκια, που έκανε γνωστή την Ορεστιάδα γνωστή σε όλη την  Ευρώπη.

Που θα πάει θα τα καταφέρουμε, έστω και υπό τους ήχους του ρέκβιεμ  του Μότσαρτ...

Media