1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2014 05:21

Το παραμύθι της ΑΕΚ

Του Κώστα Ασημακόπουλου - gazzetta.gr: Τα παραμύθια στο ελληνικό βόλεϊ σε εθνικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο δεν είχαν ποτέ κάποια περίοπτη θέση και για αυτό άλλωστε όσοι ασχολούνται με το άθλημα δεν έχουν ζήσει με ψευδαισθήσεις αλλά με την σκληρή πραγματικότητα.

Τα παραμύθια στο ελληνικό βόλεϊ σε εθνικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο δεν είχαν ποτέ κάποια περίοπτη θέση και για αυτό άλλωστε όσοι ασχολούνται με το άθλημα δεν έχουν ζήσει με ψευδαισθήσεις αλλά με την σκληρή πραγματικότητα.

Η περίπτωση της ΑΕΚ, όμως, που κατέκτησε το Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη είναι ένα μεγάλο και ωραίο παραμύθι που δεν είχε δράκο αλλά μοναδικές ανθρώπινες ιστορίες με ξεχωριστές ιστορίες καθημερινής... βολεϊκής τρέλας.

Κατ΄ αρχήν έσπασαν όλα τα ρεκόρ, ανατράπηκαν όλα τα προγνωστικά και πολλοί προπονητές αλλά και μανατζαρέοι θα πρέπει να σκίσουν τα... πτυχία τους.

Πριν απ΄ όλα να θυμίσουμε πως η κορυφαία και η χειρότερη στιγμή της ομάδας της ΑΕΚ ταυτίζεται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης...

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Η θεία Λένα ξέρει... H αρκούδα του γύφτου »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ