1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2014 18:45

Έναν ψυχαναλυτή στο βόλεϊ γρήγορα!

Του: Παναγιώτη Περπερίδη 
Όσο σκέφτομαι τα μούτρα, τη γκρίνια και όσα θα αντιμετωπίσω πάλι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω ένα πολύ ωραίο delete και να μην ασχοληθώ. Να κάνω δηλαδή αυτό που τους-μας αξίζει.

Παρ' όλα αυτά το βίτσιο δεν με εγκαταλείπει ποτέ. Βόλεϊ λοιπόν...

Πάνω που έλεγα τι ωραία που βρέθηκε ένας κεντρικός χορηγός για τις εθνικές ομάδες, ήρθαν τα προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος να με ρίξουν πάλι σε μαύρες σκέψεις. Είναι προφανές ότι η ήττα έχει μπει στο DNA της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών. Όπως κάποτε ήταν ο φόβος μπροστά στη μεγάλη διάκριση. Εν ολίγοις διάφορα κόμπλεξ που κατατρέχουν το έρημο άθλημα. Δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Ίσως ο Μπελιγράτης θα έπρεπε να έχει προσλάβει εκείνον τον ψυχαναλυτή-ψυχολόγο-ψυχίατρο που είχε επικαλεσθεί σε κάποιον οδυνηρό αποκλεισμό. Δεν το έκανε.

Σύμφωνοι, η σημερινή εθνική ομάδα δεν έχει κάνει αρκετή προετοιμασία (έως και καθόλου), άρα εξ ορισμού δεν πάει ως φαβορί σ' ένα τουρνουά που έχει απέναντί της οργανωμένες καταστάσεις. Από 'κει μέχρι την άνευ όρων παράδοση όμως υπάρχει απόσταση.

Επίσης, έχω πολύ σοβαρές ενστάσεις για τις επιλογές του Σωτήρη Δρίκου που εγκλωβίστηκε σε στεγανά. Αυτό όμως δεν συνιστά είδηση για τους ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΠΕ.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να αντιληφθώ την επιλογή του άπραγου Φιλίπποφ αντί του πανέτοιμου Προύσαλη στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με την Σλοβακία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η εθνική ομάδα έπαιξε απέναντι σε γομάρια με ακραίο τον Πρωτοψάλτη. Δηλαδή ο Κουμεντάκης δεν ήταν για να παίζει; Θα χάσω το μυαλό μου. Έπαιξε στην πραγματικότητα με τρία λίμπερο και υποδοχή δεν είχε.

Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ

5 σχόλια

  • Comment Link ΜΑΝΤΩ Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 23:41 posted by ΜΑΝΤΩ

    Οι εφηβοι και οι παιδες πρεπει να ειναι στην εθνικη ανδρων. Καιρος ειναι καποιοι να φυγουν. Αφου με αυτους που εψουμε χανουμε γιατι να μην παιζουν οι μικροι να αποκτησουν και εμπειριες, αλλα ποιος θα κανει αυτη την ανανεωση????

  • Comment Link Volleyball Fan Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 22:45 posted by Volleyball Fan

    ''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η εθνική ομάδα έπαιξε απέναντι σε γομάρια με ακραίο τον Πρωτοψάλτη.''
    ΕΕΕΕΕΕΕ;
    Τι είπατε ακριβώς;
    Τα νούμερά του τα είδατε;
    Άσε τα νούμερα... Το πως έπαιξε το είδατε;
    Αστεία δήλωση εκ μέρους του κυρίου Περπερίδη...
    Ο Πρωταψάλτης άξιζε να παίξει και το απέδειξε περίτρανα, όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία...

  • Comment Link volley1980 Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 06:15 posted by volley1980

    καλώς τον κι ας άργισες κι ας ηρθες πρωτος-πρωτος!!!!!!!!!!
    Αναφέροντας ονόματα παικτών θα πρέπει να αιτιολογείς τις ενστάσεις σου και να μην βασίζεις τις επιλογές σου σε καθαρά τοπικά-πατριωτικά κριτήρια.

  • Comment Link Geo Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 17:39 posted by Geo

    Πιστεύω πως το ανδρικό βόλει σε υψηλό επίπεδο έχει αποτύχει.Το αθλημα σαν προιον δεν τραβάει, με αποτελεσμα ολο και λιγοτερα αγοράκια να ασχολούνται με το βολει.Το πιο σημαντικο ομως(που δεν το καταλαβαίνει η ομοσπονδια)είναι οτι το γυναικειο βολει ειναι αυτό που αν το προσέξουν μπορεί να δώσει την χαμένη αυτοπεποιθηση στο αθλημα.Εννοώ βέβαια το οτι είναι το πιο μαζικό αθλημα στη Ελλάδα
    χωρίς καθόλου διαφημιση και προωθηση απο τα ΜΜΕ.Οπότε λίγο αν το σπρώξουν θα εχει επιτυχιες.Εχουμε δηλ.ετοιμο προιον ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ!

  • Comment Link giati Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 16:58 posted by giati

    Τι είπε πάλι ο άνθρωπος!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ