1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2014 06:54

Παιδoμάζωμα και νέος στόχος

Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου όλοι μαζί και με τα καλύτερα. Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του Νίκου Σαμαρά και για όσοι τον γνώρισαν ακόμα και σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει το χαμό του.

Πολλά άλλαξαν γύρω μας τον χρόνο που πέρασε αλλά η εικόνα του «Σαμ» παραμένει δυνατή στις μνήμες όλων. Για τους ανθρώπους του βόλεϊ ο Σαμαράς ήταν και θα είναι ένα σύμβολο ανωτερότητας. Ήταν η προσωποποίηση του «απόμακρου» που γίνεται κτήμα και συνήθεια ζωής.

Ήταν και θα είναι το ιδανικό σύμβολο ενός αθλήματος που ακόμα ψάχνει την ταυτότητα του και τη νέα γενιά που θα γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Εθνική ανδρών δυστυχώς δεν κατάφερε να πετύχει το θαύμα της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα δώσει χωρίς κίνητρο τον τελευταίο αγώνα στο Πόπραντ κόντρα στην Σλοβακία. Όπως φάνηκε στους δύο πρώτους αγώνες με την Σλοβακία και την Φινλανδία η ελληνική ομάδα δεν είχε τα στοιχεία εκείνα που θα έκαναν τη διαφορά.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΖΩΡΗ ΕΡΗ Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 18:08 posted by ΖΩΡΗ ΕΡΗ

    Έυγε Κώστα.....μόνο κ μόνο γιατί στις μέρες μας....όταν λες αλήθειες και δεν κουκουλώνεις....όλο αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή για να βγει ο καθένας μας....απο το "δικό" του τούνελ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ