1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2013 06:45

Όλα είναι μέσα...

«Κάθε πράγμα στη ζωή που έχει μέσα του δράση και αντίδραση μοιάζει με το διαμάντι. Έχει πολλές πλευρές και πολλούς εκτιμητές». Τέτοια ώρα και μετά από 12 βολεϊκές ώρες δε θυμάμαι να σας γράψω τον «πατέρα» της «σοφίας» αλλά ταιριάζει στην περίσταση και την «δανείζομαι».

Έτσι και ένας αγώνας βόλεϊ με τη δυναμική που είχε το ντέρμπι του Μίλωνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, έχει πολλές πλευρές, όπως το... διαμάντι. Αν δούμε το ματς από βολεϊκής άποψης ο Ολυμπιακός ήταν...

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

5 σχόλια

  • Comment Link Montas Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 15:08 posted by Montas

    Φίλε Lykogiannis στην φάση ο Κουρνέτας έκανε 3 παραβάσεις. Πρώτα κάνει φιλέ, στη συνέχεια πατάει ολόκληρο το πέλμα του ποδιού του στο τερέν της ΑΕΚ και τέλος χτυπάει τη μπάλα.
    Η φάση έπρεπε να είχε σταματήσει προ πολλού και ο πόντας να δωθεί στην ΑΕΚ, αλλά η Μουλά μάλλον είχε ξεχάσει να βγάλει τα κόκκινα γυαλιά όπως είχε ξεχάσει να ελέγξει τα ταμπελάκια των αλλαγών.

  • Comment Link alkis Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 12:17 posted by alkis

    Lykogiannis πραγματικά τι λογική είναι αυτή?κλοπή δεν θα είναι αν ήταν το σκορ 10-12 όχι 23-24

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 11:37 posted by pamvo fan

    φιλτατε ,απο την στιγμη που ειναι παραβαση και η μπαλα παιζετε πρεπει να σφυριχτει η παραβαση ασχετως με την τελικη εκβαση του παιχνιδιου.
    γκε γκε?
    ασχετως αν ο μαντεκας εβγαζε πασα η οχι .
    δεν γινεται συνεχεια ο ολυμπιακος να εχει τα δικα του δικα του ,αλλα και των αλλων δικα του.εεεε ?για να ειμαι δικαιος αλλα και οι αεκτζηδες θα πρεπει να ειναι ,να βγουν και να παραδεχτουν οτι η διαιτησια τους ευννοησε την προηγουμενη αγωνιστικη με την κηφισια.

    εδω

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 08:40 posted by pamvo fan

    τι λετε κυριε ασημακοπουλε .......σοβαρα......!!!!!!

    ολα ειναι μεσα...................εεεεε?

  • Comment Link Lykogiannis Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 08:29 posted by Lykogiannis

    Οποιος ξερει λιγο απο το αθλημα μπορει να διαβρβαιωσει οτι ανεξαρτητα αν ειναι παραβαση η οχι,η φαση δεν επιρεαζει τον ποντο γιατι ο Μαντεκας,το πιθανοτερο αν δεν ακουμπαγε την μπαλα ο Κουρνετας,να μην εκανε ουτε πασα.Για να γινει κατανοητο ειναι σαν να σουταρει ενας παιχτης στο ποδοσφαιρο 2 μετρα αουτ,αλλα να ακουμπαει σε ενα χερι αμυντικου.Σαφως και ειναι πεναλτυ αλλα δεν ειναι κλοπη αν δεν το δει καποιος.
    Επαναλαμβανω ειναι παραβαση αλλα οχι και καμια κλοπη που δεν το ειδαν οι διαιτητες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ