1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 17:59

Γέλασε ο κάθε πικραμένος

Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει για τη δράση του σαββατοκύριακου στη volley league, την ήττα του Ολυμπιακού από την Παναχαϊκή, τη μάχη Λεώνη-Κράβαρικ, αλλά και τις κρίσιμες στιγμές που ζει ο Ηρακλής.

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:06 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    κε Ασημακόπουλε τα έχω γράψει πολλές φορές με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός και πολύ περισσότερο εμπαθής όμως επειδή ως ηρακληδέας με ενδιαφέρει μόνο το καλό του Ηρακλή και δε γουστάρω κάποιοι να κάνουν παιχνίδι στις πλάτες του, επαναλαμβάνω ότι οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια είναι:
    1.ολα αυτά τα λαμόγια που σωστά λέτε ότι έχουν ονοματεπώνυμα και είναι γνωστοί σε όλους που χρέωσαν με απίστευτες απατεωνιες το σύλλογο.
    2. αυτοί που διοικούν εδώ και 2 χρόνια χωρίς δικαίωμα υπογραφής αρνούμενοι είτε να ορισθούν ως επίσημη διοίκηση είτε να αποχωρήσουν. Εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία και την κούραση των ηρακληδέων διοικούν ανέξοδα πουλώντας απλά μούρη αφού δεν έχουν απολύτως καμιά δυνατότητα για να βοηθήσουν το σύλλογο. Με αυταρέσκεια που "διοικουν" ένα τεράστιο σύλλογο αφήνουν 2 χρόνια τα προβλήματα να διογκώνονται χωρίς να κάνουν κάτι ενώ ευθύνονται για το διχασμό στις τάξεις του κόσμου αφού το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν όλους αυτούς που δεν είναι δικοί τους, που δεν ανήκουν στη λέσχη τους. Το έκαναν και με τους ανθρώπους της ομάδας βόλει που πήρανε νταμπλ και τι καταφεραν; Απλά να τη ρίξουν στην Α2.
    3.οι οργανωμένοι οπαδοί που δέχονται αυτή τη κατασταση ακυβερνησίας στο σύλλογο.Τη στιγμή που καποτε πίεζαν για το παραμικρό, τη στιγμή που δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί τον πρόεδρο της ΠΑΕ την ίδια στιγμή σφυρίζουν αδιάφορα στον ερασιτέχνη και αφήνουν κάποιους να παριστάνουν τους παράγοντες τζαμπαγκιστικα. Δε θα έπρεπε λοιπόν να απαιτήσουν από αυτούς είτε να μπουν επίσημη διοίκηση είτε να φύγουν; Γιατί δεν το κάνουν; Υπάρχει εξήγηση αλλά δεν είναι της παρούσας.Ελπίζω μόνο σύντομα να καθαρίσει η κατάσταση και να αποκτήσει ο σύλλογος υπεύθυνη και σοβαρή διοίκηση με σκοπό να αρχίζει να λύνει προβλήματα και όχι απλώς να μπαινοβγαίνει άσκοπα στο Κατσάνειο όπως κάνουν κάποιοι τώρα.Δυστυχώς όλοι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν είτε με γνωριμίες, είτε με χρήματα είτε με ικανότητες διοικητικές έχουν αποτραβηχθεί ίσως αηδιασμένοι από τον πόλεμο που δέχθηκαν από τους νεόκοπους παράγοντες-οπαδούς που πήραν καμένη γη και θα παραδόσουν το απόλυτο τίποτα. Τώρα που θέλουμε πράξεις δε μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις τύχες του Ηρακλή σε απελπιστικά λίγους σε δυνατότητες ανθρώπους αλλά ακόμα περισσότερο σε ανθρώπους που αρνούνται να αναλάβουν ευθύνες. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ