1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2013 16:19

Ο πιο...κακός, ο μαθητής!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

"Όλα καταρρέουν, το κέντρο άλλο δεν βαστά, τον κόσμο κυριεύει απόλυτη αναρχία" Η φράση του Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέητς, αποτυπώνει με απόλυτη ακρίβεια την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό βόλεϊ.

Όλα πλέον είναι υπό διάλυση και κάποιοι σύμβουλοι της ΕΟΠΕ βαυκαλίζονται από ξεπερασμένη αριστερή ιδεολογία, να μη πειράξουν το ... βαθύ κράτος που κληρονόμησαν από ευτελή ρουσφέτια και κατατρώει το υγιές κομμάτι του αθλήματος, την ανάπτυξη, τις Εθνικές ομάδες.

Δεν τολμούν να αγγίξουν τα κακώς κείμενα, να επαναστατήσουν, ως αληθινοί αριστεροί, να πάρουν ριζοσπαστικά μέτρα για να μη γίνει το βόλεϊ κάτι παρελθοντολογικό. Και αν δεν το πράξουν,  θα θαφτούν και οι ίδιοι κάτω από τα ερείπια του.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού βόλεϊ, η διοίκηση της ΕΟΠΕ απείλησε επισήμως και εγγράφως τους διαιτητές ότι θα αποσύρει τους διεθνείς , αν κάνουν απεργία από τα πρωταθλήματα της.

Κι αυτή είναι η μέγιστη διαφορά μεταξύ δασκάλου και κακού μαθητή. Ο Θανάσης Μπελιγράτης χρησιμοποιούσε την παραπάνω απειλή, ως μέσο πίεσης σε επαπειλούμενες απεργίες διαιτητών, αλλά ποτέ γραπτώς και επισήμως.

Ο μαθητής του Αχιλλέας Μαυρομάτης αντέγραψε, αλλά με πολλά λάθη και μουντζούρες την τακτική του δασκάλου του. Έκανε μάλιστα τη μέγιστη γκάφα να το δηλώσει γραπτώς και επισήμως, κάτι που είναι τεράστιο ατού στα χέρια των διαιτητών.

Θα στείλουν την παραπάνω δήλωση στα αρμόδια ευρωπαϊκά και παγκόσμια όργανα και θα περιμένουν τις ενέργειες τους. Κι έτσι θα λήξει μια δια παντός η ανοίκεια συμπεριφορά της ΕΟΠΕ απέναντι στους διαιτητές.

Και φυσικά ο κακός μαθητής-πρόεδρος θα αναγκασθεί σε άτακτη υποχώρηση και θα ανασκευάσει τις δηλώσεις του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Με αυτή την ΕΟΠΕ είδαμε πολλά πράγματα για πρώτη φορά και πόσα έχουν να δουν ακόμη τα ματάκια μας.

Και δυστυχώς όπως δήλωσε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης " Έχω αποφασίσει να δώσω ως το τέλος τη μάχη για την επιβίωση του ελληνικού βόλεϊ". Ετοιμάστε το φέρετρο...

Νέος γιατρός στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Τσούκας που ήταν επί χρόνια στον Παναθηναϊκό, ενώ είναι και επικεφαλής στο ιατρικό τημ των Εθνικών ομάδων. Όταν αυτές λειτουργούν...

Ρεβάνς από τον Στέλιο Καζάζη πήρε ο Αλέκος Λεώνης, που τον αντικατέστησε στον ΠΑΟΚ. Το 2009 ο Λεώνης αποχωρούσε από τον Παναθηναϊκό, για να γυρίσει στο... σπίτι του ο Στέλιος Καζάζης. Τώρα έγινε διαδοχή σε ... ξένο σπίτι.

Ενδιαφέρον θα έχει το πρώτο ματς του Αλέκου Λεώνη, αφού θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Μουστακίδη, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, από τότε που ήταν μαζί στα ΤΕΦΑΑΑ Κομοτηνής.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζούριτς είναι ο βασικός διαγώνιος της Χαλκμπανκ, γιατί δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ξένων, αλλά στο τουρκικό πρωτάθλημα μένει εκτός δωδεκάδας γιατί επιτρέπονται τρεις ξένοι.

Έτσι αγωνίζονται οι Ραφαέλ, Χουαντορένα, Καζίσκι, με τον Βούλγαρο να παίζει διαγώνιος και τον Κουβανό να χτυπάει απο πίσω σε μια θέση, σε ένα ιδιότυπο σύστημα για να καλυφθεί η απουσία του Τζούριτς.

Η Εθνική γυναικών δεν βρίσκεται σε προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επειδή ... μεγαλούργησε στον προ-προκριματικό όμιλο του Ισραηλ , σε αντίθεση με την Κύπρο που παίζει στο όμιλο της Τουρκίας.

Η Κύπρος θα διεκδικήσει την πρόκριση της , με ελάχιστες ελπίδες, αλλά θα δώσει το παρών στη ζούγκλα της Άγκυρας, αφού θα είναι η πρώτη Εθνική Κύπρου που θα παίξει στην Τουρκία, ενώ είναι πρόσφατες οι δηλώσεις Ερντογάν , που αμφισβητεί ακόμη και την ύπαρξη κράτους με το όνομα "Κύπρος".

 

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ