1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2013 14:26

Η χαλασμένη κάμερα και η λαχταριστή ταβέρνα!

Aπό το Κολλέγιο Αθηνών πήραμε την παρακάτω επιστολή-απάντηση στον ΣΠΑΚαρδίτσας "Μπορούμε να καταλάβουμε την στεναχώρια των παικτών της Καρδιτσας, για την εντός έδρας τους ήττα,ειδικά όταν από την αρχή της χρονιάς εχουν βάλει ως στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, πράγμα που τους το ευχόμαστε!

Αυτό όμως που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι το πως οι ίδιοι οι αθλητές, απαξιώνουν τόσο εύκολα την προσπάθεια και τον ιδρώτα των συναθλητών τους απο το Κολλέγιο, ισχυριζόμενοι οτι ο αγώνας κερδίθηκε,όπως λέει,.... Βαρειές κουβέντες είναι αυτές! Πως μπορούν να αμφισβητούν μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ νίκη, όταν αυτή εγινε όχι με οριακό σκορ στο tie-break, ή ακόμα και στα σετ αυτά καθεαυτά, αλλά με 3-1 και σκορ 23 και 19 και 21... Χωρίς μάλιστα αυτή να είναι η πρώτη ήττα της Καρδίτσας απο το Κολλέγιο, αφού ειχε προηγηθεί και η ήττα τους στον πρωτο γύρο του τουρνουά προετοιμασίας Στ. Καλαιτζής στην Ερυθραία.

Το δε ακόμα πιο ενδιαφερον, ειναι το οτι δεν υπήρχε ασφαλής χωρος για την τοποθέτηση της βιντεοκάμερας της ομαδας μας, ώστε να υπάρχει μαγνητοσκοπημένος ολοκληρος ο αγώνας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου... Υπήρχε όμως η διαβεβαίωση, απο την πλευρά της Καρδίτσας, οτι από την μοναδική ασφαλή θεση που υπήρχε για τοποθέτηση κάμερας εντός του γηπέδου, θα μαγνητοσκοπούσαν εκείνοι τον αγώνα και μετά θα μας έστελναν το βιντεο, όπως συνηθιζεται κατά κόρον μεταξύ των ομάδων. Ομως, κατά περίεργη σύμπτωση, μας ενημέρωσαν την επομένη, οτι η κάμερα δεν δούλεψε και ετσι δεν υπάρχει βίντεο του αγώνα.

Σε καμμία περιπτωση δεν θελουμε να ανοίξουμε την παραμικρή "βεντετα" με την ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα της Καρδιτσας, αλλά μόνον θέλουμε με την ακριβή μας αυτή τοποθετηση, να προστατεύσουμε τον κόπο των αθλητών μας του Κολλεγίου. Απο την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστησουμε την διοίκηση της Καρδιτσας για την φιλοξενια στο γηπεδο, για την εξαιρετικη δουλειά που κάνουν με την ομάδα, για το κατάμεστο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα και πολλές οικογένειες, (εκτός απο τις μεμονωμένες "παραφωνιες" που υπάρχουν σε καθε γήπεδο), για τα ταμπούρλα και τις τρομπέτες που εδιναν ρυθμό και χρώμα.

Επισης να ευχαριστήσουμε προσωπικά και τον υπεύθυνο της ομάδας, Κο Χρήστο Βογιατζή, που μετα τον αγώνα, επιβιβαστηκε στο πούλμαν μας, προκειμενου να μας καθοδηγήσει σε μια ταβέρνα, όπου φαγαμε πολύ καλά! Ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στην ομάδα της Καρδιτσας, επίτευξη των στόχων της και περιμένουμε με χαρά τον επόμενο μεταξύ μας αγωνα στην Αθήνα, όπου είμαστε βέβαιοι οτι και οι δύο ομάδες θα διαφημίσουμε το βόλει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ