1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2013 11:50

Ο Ολυμπιακός έβαλε το βόλεϊ στα σαλόνια!

Είναι μεγάλη στιγμή. Η Ελλάδα επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ, μετά απο απουσία που λάβωσε το άθλημα στη χώρα, μετά απο μια μαχαιριές στην πλάτη και το στήθος (κυρίως) εκ των έσω. Ο Ολυμπιακός (των δυο ευρωπαϊκών τίτλων μεταξύ άλλων) βρήκε χορηγό και τα απαραίτητα οικονομικά εφόδια, έφτιαξε ρόστερ αξιόμαχο και μας έβαλε εκ νέου στη μεγαλύτερη γιορτή (με όλα τα στραβά της που είναι πάρα πολλά) του ευρωπαϊκού βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο.

Η επιστροφή αυτή συνοδεύτηκε με νίκη επί της Οστράβας, εκτός έδρας με 3-1 σετ. Η επιστροφή από μόνη της όμως συνιστά μια κατάκτηση κούπας. Ναι, είναι στέψη και παράσημο στο απαξιωμένο ελληνικό βόλεϊ που δίνει μεγάλο αγώνα επιβίωσης, έστω και στο (όχι παρά, αλλα...) συν πέντε.

Όχι ότι μας χάλασε η νίκη. Κάθε άλλο. Διότι βεβαιώνει την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις την ευρωπαϊκή συνέχεια. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός , ακόμα και μέσα στην κρίση, είναι μαθημένος σε πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες εδω και τρεις δεκαετίες. Είναι γραμμένες στο βολεικό DNA του συλλόγου, πως να το κάνουμε... Κι όταν μάλιστα η μετάγγιση των "πληροφοριών" του γονιδίου γίνεται απο εν ενέργεια παίκτες που έχουν σηκώσει κούπες (Χριστοφιδέλη, Κουρνέτα) , αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ λογικό κι οι "ρούκις" (Μαρούλης, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης) να αποδίδουν αναλόγως.

Διαβάστε το άρθρο του Παναγιώτη Περπερίδη στο pamesports.gr

5 σχόλια

  • Comment Link alex1 Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 04:29 posted by alex1

    Ένα μικρό δείγμα από τους "διπλούς πράκτορες" που σχολιάζουν...

  • Comment Link Milinkovic Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 21:23 posted by Milinkovic

    Επικοινώνησαν τα πνεύματά σας και είπατε να γράψετε το ίδιο;

  • Comment Link σαββας Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 09:01 posted by σαββας

    Υπερβολές..απλά ήταν νίκη που έδωσε λίγη αξία και προβολή στο ταλαιπωρημένο στην χώρα μας άθλημα

  • Comment Link maria 1985 Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 08:53 posted by maria 1985

    Απλά υπερβολές,αλλά ήταν μια νίκη που δίνει υπόσταση στο ταλαιπωρημένο μας άθλημα

  • Comment Link Milinkovic Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 11:31 posted by Milinkovic

    Ρεκόρ γραφικότητας διεκδικούν τα περί DNA. Και το τονίζω όχι για τον αρθρογράφο ούτε για την ομάδα αλλά για το άθλημα. Το ευρωπαϊκό DNA πρωτοσερβιρίστηκε στο ποδόσφαιρο που σίγουρα δεν μπορεί να είναι πρότυπο (και όπου βλέπουμε τι έγινε στην ευρωπαϊκή συνέχεια). Και αν αρχίσουν τα κλισέ και μετά οι μέθοδοι του ποδοσφαίρου να αντιγράφονται στο βόλλεϋ, τόσο το χειρότερο για το άθλημα. Από την άλλη βέβαια είναι ένα κι ένα για να κολακεύονται αυτοί στους οποίους απευθύνεται.

    Αντίθετα στο μπάσκετ προσπέρασαν τα DNA και καθιερώνουν τη λέξη τεχνογνωσία. Είπε πέρισυ ο Πεδουλάκης ότι δεν έχουν στη διάθεσή τους τα χρήματα του παρελθόντος αλλά θα πάνε καλά γιατί έχουν την τεχνογνωσία. Μπορεί φέτος να πει το ίδιο ο Καζάζης στο βόλλεϋ;

    υ.γ. Τα ηρακλο-trolls πώς και δεν έγραψαν ακόμα πως η δική τους ομάδα έχει ευρώπη στο DNA; χαχαχα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ