Εκτυπώστε τη σελίδα
16-09-2013 18:28

Το σούπερ λίμπερο και η... προεδράρα

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

To Eυρωβόλει γυναικών oλοκληρώθηκε και αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι δεν μπορεί μια ομάδα να διακριθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις.

Η Σερβία και η Ιταλία έπαιξαν στο φαιναλ-6 του Γκραν Πρι, αλλά δεν έφτασαν στον τελικό του Ευρωβόλει, σε αντίθεση με τη Ρωσία που πάτωσε στην παγκόσμια διοργάνωση  και πήρε το χρυσό στο Βερολίνο.

Αποκάλυψη των αγώνων η ρωσίδα λίμπερο Άννα Μάλοβα , με  εκπληκτικές άμυνες, που ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα, καθώς υπάρχει η Κρούτσκοβα για την υποδοχή. Η CEV όμως βράβευσε μια άλλη, για να κρατήσει τις ισορροπίες.

Μια μόδα που υπάρχει στο Ευρωβόλει, είναι οι επιαγκωνίδες, που φοράνε οι κοπέλες για να προστατεύονται στο μπλοκ, αλλά και για ομορφιά.

Είναι σαν γάντια, χωρίς ... δάκτυλα και έχουν διάφορα χρώματα που προσθέτουν κάτι το ... fatal και σύντομα πιστεύουμε οτι θα το δούμε και στην Ελλάδα.

Το παρήγορο για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι έπαιξαν στο Ευρωβόλει γυναικών, δυο αθλήτριες που θα παίξουν τα γήπεδα μας, η Μονζόνι και η Φερναντές, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα ανδρών, που δεν θα έχει ούτε έναν παίκτη στο αντίστοιχο Ευρωβόλει.

Και στη Σερβία συναντήσαμε δυο παίκτριες που μεγαλούργησαν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την Μάγια Ογκνιένοβιτς και την Μπριγκίτα Μόλναρ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ απουσίαζε από την κλήρωση των πρωταθλημάτων, κι αντί η εκτελεστική επιτροπή να λουφάξει και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έβγαλε και ανακοίνωση , απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, κάνοντας το άσπρο μαύρο. Ντροπή σας κύριε Στουραίτη!


Δεν φταίει όμως η ΕΟΠΕ, αλλά ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ηρακλής Κηφισιάς, το Μαρκόπουλο, τα Βριλήσσια, ο Παναθηναικός και οι ...λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που επενδύουν χρήματα και δεν απαιτούν.

Θα παίξουν σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τηλεόραση, χωρίς στατιστικά, χωρίς δημοσιότητα και με κλήρωση στα κρυφά, που έγινε ημέρα Σάββατο, με τις πολιτικές εφημερίδες να μη κυκλοφορούν την επόμενη ημέρα.

Μόνο η Αθηνά Παπαφωτίου τόλμησε να πει στην κλήρωση "το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό, θα προσφέρει θέαμα και δεν είναι δυνατόν να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη". Ο πραγματικός πρόεδρος πάντως Κωστής Ψαρουδάκης απουσιάζει τον τελευταίο καιρό απο τις δημόσιες εκδηλώσεις...

Καινούργιο φρούτο στο βόλεϊ. Κάποια φιλικά παιχνίδια θα γίνουν με κλειστές πόρτες, λες και οι προπονητές θέλουν να κρύψουν κάτι από τους δημοσιογράφους. Ή τους περισσεύει η δημοσιότητα και δεν αντέχουν άλλα πρωτοσέλιδα, φωτογραφίες και φλας ή τους κυνηγούν φαντάσματα...

Δηλαδή αν ήταν στο χέρι τους δεν θα επέτρεπαν την παρουσία του Τύπου και στα επίσημα παιχνίδια. Α ρε καημένο βόλεϊ, τι σου έμελλε να πάθεις ... Κλειστές πόρτες, σε ένα άθλημα που ψάχνει με το ...κερί το μονόστηλο στις εφημερίδες.

Διαβάσαμε τη σύνθεση του ομίλου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για το πρωτάθλημα Β Εθνικής και μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει ομάδα από την Καβάλα. Απο την πόλη που έβγαλε σπουδαίες διεθνείς στο παρελθόν.

Και για όσους έχασαν επεισόδια, να σας πληροφορήσουμε ότι η ΕΟΠΕ βάπτισε Β Εθνική όλα τα τοπικά πρωταθλήματα. Μπορείς δηλαδή να φτιάξεις φέτος μια ομάδα και σε δυο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ισοπεδώθηκαν τα πάντα...

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link Αγκάθι Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 04:46 posted by Αγκάθι

    Θα μείνω στην τελευταία παράγραφο : δεν υπάρχει μεγαλύτερο epic fail από αυτό που κάνανε οι φωστήρες της Ε.Ο.ΠΕ. Ναι μεν σου βαφτίζουν το Α΄ τοπικό Β΄ Εθνική, όμως όλα τα έγγραφα που προσκομίζεις αφορούν τις Ενώσεις. Και βεβαίως τρώμε όλοι το προβλεπόμενο δούλεμα απ' τα υπόλοιπα αθλήματα και κυρίως απ' τους υπεύθυνους των γηπέδων όταν πάμε να δώσουμε ώρες και λοιπά. ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

  • Comment Link John Tikis Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 21:26 posted by John Tikis

    Με ποιουσ στατιστικολόγους ακριβώς γιατί νομίζω φέτος δεν υπάρχι ούτε ενας! Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλα και κανενας δυο να υπάρχουν πάλι δουλειά δεν γίνεται!

  • Comment Link asd Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 15:44 posted by asd

    στην προκύρηξη γράφουν ότι φετος θα βγαίνουν στατς.