1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-10-2020 20:30

Ο Ηρακλής έδιωξε τον Απόστολο Τσιπίδη

Μόλις μία εβδομάδα κράτησε η συνεργασία του Ηρακλή με τον Απόστολο Τσιπίδη, με τον γηραιό να τον διώχνει από τα κοινά της ομάδας γιατί αποδείχθηκε αφερέγγυος.
O Ηρακλής έδιωξε τον Απόστολο Τσιπίδη, τον άνθρωπο που έφερε τον Γεωργιανό Σαχράτζε και έλεγε ότι ήδη πλήρωσαν 250.000 ευρώ και τα βρήκαν με όλους τους παίκτες.

Ο Ηρακλής έστειλε συμβόλαια στην ΕΟΠΕ, αλλά δεν μπορούν να εγκριθούν αν δεν αρθεί η απαγόρευση εγγράφων και μεταγραφών. Ο μόνος πάντως που πήρε λεφτά είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, κι αυτός όμως δεν πληρώθηκε από τον Σαχράτζε, αλλά από ένα γιατρό που είχε μπει εγγυητής και μόνο 10.000 από τις 17.000 που του χρωστούν. Ο Νίκος Σμαραγδής περίμενε δύο ώρες στο ραντεβού που του έκλεισαν για να τον πληρώσουν...

Ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι ο Σαχράτζε θα πληρώσει και απλά τα λεφτά δεν εμφανίσθηκαν ακόμη σε ελληνική τράπεζα, γιατί υπάρχει καθυστέρηση όταν προέρχονται από το εξωτερικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ