Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2019 21:35

Δημήτρης Ζήσης: «Στη Σύρο ανδρώθηκα, με συγκίνησε η βράβευση του Φοίνικα» (vid)

Ο Δημήτρης Ζήσης έζησε 3 χρόνια στη Σύρο, με την ομάδα του Φοίνικα να μην ξεχνά την προσφορά του και στο πλαίσιο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Τετάρτη, τίμησε τον διεθνή λίμπερο. Ο Δημήτρης Ζήσης μίλησε στο volleynews.gr για το All Star Game και ευχαρίστησε την διοίκηση και τον κόσμο του Φοίνικα για την τιμή που του έκαναν με τη βράβευσή του.
«Στη Σύρο έχω περάσει τα πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου έως τώρα. Ουσιαστικά εδώ ανδρώθηκα και αυτά τα τρία χρόνια έκανα πολλούς φίλους. Η βράβευση που μου έγινε με έκανε πολύ χαρούμενο και συγκινημένο».

Για το All Star Game: «Το πιο ωραίο ήταν οι πανηγυρισμοί που κάναμε με τα παιδιά. Η διοργάνωση γενικά ήταν τέλεια. Οι διαγωνισμοί ήταν πολύ ωραίοι, οι πασαδόροι δυσκολεύτηκαν λίγο, ήταν λίγο δύσκολο. Προσωπικά μας βοήθησε και τους αθλητές αυτή η γιορτή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Με τον Παναθηναϊκό έχουμε δύο παιχνίδια, που μπορεί να μην έχουν βαθμολογική σημασία, όμως πρέπει να τα νικήσουμε για να μείνουμε σε ρυθμό ενόψει των πλέι οφ. Σίγουρα μας έκανε καλό η διακοπή του All Star Game».

Media