1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
19-09-2015 11:43

«Μπλοκ» από 10 παίκτες και ΠΑΣΑΠ στον Ηρακλή

Χωρίς διαλείμματα συνεχίζεται το σίριαλ με τον Ηρακλή και τον ΠΑΣΑΠ, με τον δεύτερο να προσπαθεί να μεταβιβάσει τα χρέη του παλιού στον νέο «Γηραιό».

Η συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Volleyleague, φαίνεται να...χάνεται, ωστόσο η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

«Συζητήθηκε την Πέμπτη ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μεταξύ άλλων η υπόθεση αδειοδότησης του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, παρουσία του νομικού σύμβουλου του σωματείου της Θεσσαλονίκης και μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Γιώργου Διονά. Αίτημα κατά του «Γηραιού», προκειμένου να μη δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά και για επιβολή αφαίρεσης βαθμών κατέθεσαν με τελεσίδικες αποφάσεις τους οι αθλητές Κ. Προύσαλης, Σ. Πιπέργιας, Κ. Χριστοφιδέλης, Γ. Κανέλος, Ζ. Γκόρτσανιουκ, Χ. Δημητρακόπουλος, Γ. Κουλιέρης, Χ. Κίτσιος, Δημήτρης και Νικήτας Εφραιμίδης.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π., Βασίλης Μηνούδης και η νομικός σύμβουλος, Φωτεινή Μηνάκη, με τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου να καταθέτει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του αιτήματος των αθλητών. Η απόφαση της Ε.Ε.Α για το θέμα χορήγησης πιστοποιητικού, αναγνωρίζοντας την καθολική διαδοχή ή μη των χρεών στο νέο σωματείο, αναμένεται μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (το νέο σωματείο που δημιουργήθηκε από την συγχώνευση) αρνείται να καταστεί καθολικός διάδοχος των χρεών του Γ.Σ. Ηρακλή προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να απαλλαγεί από τα χρέη προς τους αθλητές. Αν κάτι τέτοιο γίνει αποδεκτό θα οδηγήσει σε ντόμινο εξελίξεων, αφού πολλά σωματεία - ΤΑΑ, ίσως επιλέξουν τον ίδιο τρόπο (συγχώνευση) για να απαλλαγούν από τα χρέη τους.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του αθλητικού δικαστή κατόπιν αιτήματος τριών αθλητών για απαγόρευση μεταγραφών στο ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, η εκδίκαση όμως της οποίας αναβλήθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου, εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Σχετικά άρθρα

13 σχόλια

  • Comment Link ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑς ΜΙΑ ΖΩΗ Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 13:42 posted by ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑς ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΚΟΜΗ Η ΕΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

  • Comment Link παο13 Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 10:17 posted by παο13

    δεν κινδυνευσε περυσι η συμμετοχη του παναθηναικου στο πρωταθλημα λογω ντονα θα αστιευσαι βεβαια

  • Comment Link redman Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 07:56 posted by redman

    εκτος αν περιμενετε με 10 τελεσιδικες αποφασεις να παρετε αδεια για το πρωταθλημα σε ποιο σοβαρο πρωταθλημα θα γινοταν αυτο εσεις και αδεια θελετε να παρετε και να σβηστουν τα χρεησας προς τους παικτες δεν γινονται αυτα τα πραγματα

  • Comment Link lesma Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 07:32 posted by lesma

    Redman & Ναύαρχε, καταρχάς είναι άλλο πράγμα να ζητάς απαγόρευση μεταγραφών ή πρόστιμο 20.000 και άλλο απαγόρευση συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα μη έκδοσης ή ανάκλησης του Πιστοποιητικού του Παναθηναϊκού.
    Κατά δεύτερον, έψαξε κανείς, και πολύ περισσότερο ο ΠΑΣΑΠ, αν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη Λίγκα έχουν διακανονισμένες τις οφειλές τους προς τους πρώην και κατά πόσο τις τηρούν;

    Και τέλος, το έχω γράψει και αλλού: ηθικά είναι ΣΩΣΤΟ να ζητούν να υπάρξει μεταβίβαση των παλαιών χρεών στο νέο ΤΑΑ, νομικά όμως είναι τελείως κουλό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση (νομική, φορολογική κλπ.) μεταξύ των δύο.

  • Comment Link redman Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 13:50 posted by redman

    λεσμα δηλαδη ο πασαπ εχει αδικο τα αυτονοητα ζηταει να κανατε διακανοσμους οπως εκαναν ολες οι ομαδες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ