1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-08-2015 15:02

Κατατέθηκε το προσχέδιο Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών -Τ.Α.Α.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή το προσχέδιο του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών –Τ.Α.Α., το οποίο είχε συμφωνηθεί και από τους τρεις φορείς ΠΑ.Σ.Α.Π.- Ε.Ο.ΠΕ.-Ε.Σ.Α.Π.
Μετά λοιπόν από την απαραίτητη επεξεργασία και τις διορθώσεις που έγιναν από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατόπιν της τελικής έγκρισης των αρμοδίων, επιτέλους κατατέθηκε το εν λόγω προσχέδιο του Κανονισμού Σχέσεων Αθλητών – ΤΑΑ, και πλέον απομένει να υπογραφεί από τον Υφυπουργό, ώστε να βγει σε ΦΕΚ και να τεθεί σε ισχύ ο διακανονισμός και η αδειοδότηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καθυστέρηση που υπήρξε, δεν ευθύνεται ο ΠΑ.Σ.Α.Π., καθώς αυτή η κωλυσιεργία οφείλονταν σε διάφορους λόγους, όπως οι εκλογές, η αλλαγή Υφυπουργού, η καθυστέρηση στην τροπολογία νόμου κα.

Όσον αφορά στην Ε.Σ.Α.Π., παρόλο που υπέγραψε το τελικό κείμενο, επιφυλάχθηκε απέναντι στον Υφυπουργό, ζητώντας να ενταχθούν στο διακανονισμό και οι οφειλές της σεζόν 2014-2015, κάτι που βρήκε αντίθετους την Ε.Ο.ΠΕ. και τον ΠΑ.Σ.Α.Π.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ