Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2013 11:35

«Τα νέα παιδιά γνωρίζουν και έρχονται κοντά στο άθλημα»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Δήμητρα Γιακουμή, η Ράντι Τένεβα και η Όλγα Τρατς μίλησαν για το φετινό All Star Game της Ηγουμενίτσας, για το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται στην Περιφέρεια τέτοιου είδους διοργανώσεις, ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας.

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Κολιό
 

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην περιφέρεια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το All Star Game θα γίνει στην Δυτική Ελλάδα.

 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Είναι μια σημαντική διοργάνωση η οποία γίνεται για μια ακόμη φορά στην Περιφέρεια και χαίρομαι που έχει γίνει θεσμός, γιατί είναι μια γιορτή του αθλήματος και συγχρόνως και διαφήμιση.

ΡΑΝΤΙ ΤΕΝΕΒΑ: Μετά το πετυχημένο περσινό Αll Star Game στη Λευκάδα και τον τελικό κυπέλλου στην Πρέβεζα, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα γίνει και φέτος στην περιφέρεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νέα παιδιά διότι γνωρίζουν και έρχονται κοντά στο άθλημα.

ΟΛΓΑ ΤΡΑΤΣ: Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε All Star Game και είναι πολύ ενδιαφέρον που θα γνωρίσω τις υπόλοιπες παίκτριες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό που η γιορτή του βόλεϊ θα γίνει σε μια πόλη της Περιφέρειας γιατί ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να δει παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

 

Θα βρεθείτε σε μία επαρχιακή πόλη, όπως η Ηγουμενίτσα, όπου αναμένεται γεμάτο γήπεδο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Είμαι σίγουρη ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία γιατί το γήπεδο θα είναι γεμάτο με παιδιά από ακαδημίες που διψούν για θέαμα. Για εμάς είναι κίνητρο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε όσο πιο πολλά παιδιά μπορούμε κοντά στο άθλημα, και από όσο γνωρίζω στην Ηγουμενίτσα γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον τοπικό σύλλογο τον Ερμή.

ΡΑΝΤΙ ΤΕΝΕΒΑ: Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που θα αγωνιστούμε σε γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε ότι θα έρθουν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα.

ΟΛΓΑ ΤΡΑΤΣ: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί απέναντι μου θα έχω την συμπαίκτρια και φίλη μου τη Δήμητρα Γιακουμή.

 

H  πρόσκληση σας στο All Star Game νιώθετε ότι είναι  κάποιου είδους δικαίωση για την προσπάθειά της μέσω του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Είναι δικαίωση για κάθε αθλήτρια να συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Συμμετείχα στην πρώτη διοργάνωση και χαίρομαι που έχει γίνει θεσμός και μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω και στο φετινό το οποίο γίνεται στην Ηγουμενίτσα μια πόλη της Περιφέρειας.

ΡΑΝΤΙ ΤΕΝΕΒΑ: Ευχαριστώ πολύ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους για να είμαι μέσα στις επίλεκτες και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με ψήφισαν.

ΟΛΓΑ ΤΡΑΤΣ: Βρίσκομαι λίγο καιρό στην Ελλάδα και σίγουρα είναι δικαίωση για μένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

 

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘Γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής’, την οποία στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από τον Σεπτέμβριο του 2012 στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται φιλανθρωπικές διοργανώσεις και να υπάρχει η ευαισθησία λόγω των ημερών. Είμαστε γυναίκες και η καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού είναι μάστιγα του καιρού που με τη σωστή  πρόληψη μπορεί να καταπολεμηθεί. Χαίρομαι που και εμείς θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.

ΡΑΝΤΙ ΤΕΝΕΒΑ : Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει η ΕΟΠΕ με το να αφιερώσει αυτό το All Star Game για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και χαίρομαι που θα συμμετέχω.

ΟΛΓΑ ΤΡΑΤΣ: Η χαρά μου είναι διπλή γιατί εκτός από την πρώτη μου συμμετοχή σε έναAll Star Game θα συμβάλλουμε σε αυτό και θα δείξουμε το κοινωνικό της πρόσωπο.

 

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας ενόψει τουAll Star Game.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ: Είναι η γιορτή του Ελληνικού γυναικείου Βόλεϊ και θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι και κυρίως τα νέα παιδιά να γιορτάσουν μαζί μας.

ΡΑΝΤΙ ΤΕΝΕΒΑ: Να είστε όλοι εκεί και να κάνουμε μια ωραία γιορτή για να στηρίξουμε το άθλημα μας και την ιδιαιτερότητα που έχει λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΟΛΓΑ ΤΡΑΤΣ: Όπως είπε η φίλη και συμπαίκτρια μου η Ράντι είναι ένα παιχνίδι που έχει και την ιδιαιτερότητα λόγω το ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό θέλουμε να είστε όλοι εκεί και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.




* Ευχαριστούμε τον Γιάννη Αθανασόπουλο για την πολύτιμη βόηθεια του στην μετάφραση.