Εκτυπώστε τη σελίδα
11-02-2013 20:18

«Το Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών θα είναι διαφήμιση του βόλεϊ»

Η Τζίνα Λαμπρούση θα συμμετάσχει στο «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών» το προσεχές Σάββατο (16/2) στην Ηγουμενίτσα. Η κεντρική του Ηρακλή Κηφισιάς έχει διπλό λόγο να είναι χαρούμενη γιατί εκτός από την συμμετοχή της στη διοργάνωση θα βρίσκεται κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, κατάγεται από τον Άσσο του Δήμου Θεσπρωτικού και δήλωσε στο volleball.gr.

Στην Ηγουμενίτσα και στην ευρύτερη περιοχή σε λατρεύουν! Πώς λειτουργεί μέσα σου όλη αυτή η αγάπη που βγαίνει από τον κόσμο και πώς θα ήθελες να το ανταποδώσεις;
«Πιστεύω ότι στο πρόσωπό μου βλέπουν ένα κορίτσι που εκπροσωπεί την Ήπειρο επάξια και η αγάπη τους σίγουρα με τιμά ιδιαίτερα. Αυτό φυσικά είναι αμοιβαίο γιατί κι εγώ από την πλευρά μου δεν ξεχνώ ποτέ την πατρίδα μου και όταν μου δίνεται η ευκαιρία, βρίσκομαι κοντά σε φίλους και ανθρώπους που με αγαπούν. Η ανταπόδοση δεν θα είναι προσωπική, αλλά συνολική από τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουμε στο εφετινό All Star Day. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταμείψουμε τον κόσμο με όμορφο θέαμα και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι μία μεγάλη διαφήμιση για το άθλημα».
 
Πέρσι στη Λευκάδα ήσουν το πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, φέτος και πάλι το AllStar Day γίνεται στα μέρη σου. Περιέγραψέ μας τα συναισθήματά σου...
«Μαζί με την συμπαίκτρια μου στον Ηρακλή Κηφισίας, Πένυ Καραγκούνη βρεθήκαμε μία ημέρα νωρίτερα στην Λευκάδα και είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε κάποια σχολεία. Η χαρά μου ήταν σίγουρα μεγάλη γιατί βρέθηκα ανάμεσα σε μικρά παιδιά, τα οποία πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι τα περισσότερα ασχολούνται με το βόλεϊ και είναι στις ακαδημίες της ομάδας Ελπίδες Λευκάδας. Τι καλύτερο λοιπόν όταν έρχονται νέα παιδιά κοντά στο άθλημά μας».
 
Η συμπαίκτριά σου στον Ηρακλή Κηφισιάς, Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς μας είπε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι σχετικές «πλάκες», αφού θα είστε αντίπαλες στο All Star Day...
«Είναι τιμή και χαρά μου που έχω συμπαίκτρια αυτή τη σπουδαία αθλήτρια. Πλάκες δεν έχουν γίνει ακόμη, αλλά θα γίνουν σίγουρα στη διάρκεια του αγώνα όταν θα την έχω αντίπαλο. Ελπίζω φέτος εγώ και οι Ελληνίδες συμπαίκτριές μου να είμαστε οι νικήτριες. Θα βάλω και στοίχημα μαζί της (γέλια)».
 
Για την δράση που κάνει το «Άλμα Ζωής» που αποτελεί και τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα, τι έχεις να πεις;
«Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνει το 'Άλμα Ζωής' και μακάρι η δράση του να πολλαπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια. Επίσης, είναι πολύ θετικό που η ΕΟΠΕ αφιερώνει το φετινό All StarDay για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και χαίρομαι που κι εγώ από την πλευρά μου θα συμβάλω σε αυτό και όλοι μαζί θα αναδείξουμε και το κοινωνικό πρόσωπο του βόλεϊ».
 
Το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια ψάχνει την αίγλη και τις διακρίσεις που θα το επαναφέρουν και στην Ελλάδα σε υψηλά επίπεδα. Βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση;
«Σίγουρα, το άθλημα μπορεί να ξαναβρεί την χαμένη αίγλη του και να ζήσει ξανά καλύτερες ημέρες. Νομίζω ότι με την ανάθεση τόσο μεγάλων διοργανώσεων σε πόλεις της περιφέρειας που διψά για μεγάλα events, τα κέρδη θα είναι πολλά και θα φανούν. Άλλωστε το αποτέλεσμα του All Star Day στην Λευκάδα, αλλά και ο τελικός Κυπέλλου στην Πρέβεζα, λένε πολλά και δείχνουν ότι γίνονται σωστά βήματα».