Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-02-2013 16:04

«Θα αποκτήσουμε περισσότερους φίλους»

Ο πρόεδρος του Ερμή Ηγουμενίτσας, Άγγελος Μπάντιος, με την ευκαιρία του All Star Day Γυναικών, ανέλυσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ τις κινήσεις που κάνει ο σύλλογός του για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

«Εξ αρχής θέσαμε τρεις στόχους. Ο πρώτος είναι η μαζικότητα του αθλήματος. Αυτό θα επιτευχθεί σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, την τοπική Ένωση, τους τοπικούς φορείς όλης της Περιφερειακής Ενότητας και ενέργειες όπως τη δημιουργία τμημάτων υποδομής σε ολόκληρη τη Θεσπρωτία, αλλά και τη διεξαγωγή μίνι τουρνουά. Δεύτερος στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ταλέντων με ικανούς προπονητές, υλικοτεχνική υποδομή, συμμετοχή σε προπονητικά Camp κλπ., και τρίτος στόχος να καμαρώσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριές μας να αγωνίζονται σε μία μεγάλη κατηγορία και γιατί όχι στις Εθνικές ομάδες».

Ποια είναι τα «όπλα» σας για να τα πετύχετε όλα αυτά;
«Στην Ηγουμενίτσα λατρεύουμε το βόλεϊ. Έχουμε λοιπόν την πρώτη ύλη. Είναι ευτυχής συγκυρία που τόσο ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Πιτούλης όσο και ο Δήμαρχος, Γιώργος Κάτσινος είναι φίλοι του αθλήματος και του αθλητισμού γενικότερο και αρωγοί στην προσπάθειά μας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το κρυφό μας όραμα!».

Ως συνδιοργανωτές στο «Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών», πώς αισθάνεστε που μία ξεχωριστή εκδήλωση του βόλεϊ θα γίνει στην πόλη σας;
«Η χαρά και η ικανοποίηση για εμένα προσωπικά, αλλά και των μελών του Δ.Σ. του Ερμή, των αθλητριών, των αθλητών, των γονέων και των φίλων του αθλητισμού στην Ηγουμενίτσα, είναι ανεπανάληπτη. Το υψηλό επίπεδο των αθλητριών και ο χαρακτήρας μιας τέτοιας διοργάνωσης, που αποτελεί γιορτή για το βόλεϊ, είναι μια τεράστια ευκαιρία να προσυπογράψουμε την αγάπη μας σε ένα άθλημα που αγαπάμε ιδιαίτερα και υπηρετούμε με πάθος και ανιδιοτέλεια». 

Τι οφέλη μπορεί να αποκομίσει άμεσα ή μελλοντικά ο Ερμής Ηγουμενίτσας από αυτή τη διοργάνωση; 
«Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Ήδη, σε κάθε σπίτι, σε κάθε σχολείο, το ''Άλμα Ζωής - All Star Day Γυναικών'' ως event έχει γίνει γνωστό. Η επιτυχημένη διεξαγωγή του, σίγουρα θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για τις υποδομές και τη στελέχωση των ομάδων του συλλόγου μακροπρόθεσμα. Επιπλέον οι εκδηλώσεις αυτές φέρνουν σε επαφή τους απλούς πολίτες με το άθλημα. Βραχυπρόθεσμα λοιπόν, θα αποκτήσουμε περισσότερους φίλους, που τους χρειαζόμαστε. 

Να είστε σίγουροι ότι η διοργάνωση θα γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους, που αγαπάνε το άθλημα και σέβονται τους αθλητές. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ενημέρωση των φιλάθλων του τόπου και τις ημέρες που απομένουν θα κάνουμε ό,τι περισσότερο χρειαστεί για να μείνει αξέχαστη αυτή η εκδήλωση σε όλους».