1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2017 12:08

Επιστροφή Ιόφτσεφ στον Φιλαθλητικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Μετά την επιστροφή του Βασίλη Ακριβούλη στον προεδρικό θώκο του Φιλαθλητικού Λάρισας, γύρισε στον πάγκο και ο Δημήτρης Ιόφτσεφ.

Η ανακοίνωση

Οι δύο άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με την μεγαλύτερη επιτυχία της γυναικείας ομάδας του Φιλαθλητικού, την άνοδο στην Α1 γυναικών, ξανά μαζί

Με την έλευση του Ακριβούλη Βασίλη ξανά στον Προεδρικό θώκο του Φιλαθλητικού μετά τις εκλογές του Ιουνίου, οι στόχοι για την νέα αγωνιστική χρονιά ,τέθηκαν από την αρχή σε υψηλά επίπεδα . Έτσι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για τον Φιλαθλητικό για τη επίτευξη αυτών των στόχων, είναι γεγονός.

Και δεν είναι άλλη, από την επιστροφή του πολύπειρου και αναγνωρισμένου προπονητή Ιόφτσεφ Δημήτρη, στην ομάδα που έχει ζήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην μεγάλη καριέρα του , τόσο σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα με κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων , όσο και στις μεγάλες κατηγορίες με τελευταία και ηχηρή ,την άνοδο της ομάδας του Φιλαθλητικού στην Α1 Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι μετά από δύο χρόνια απουσίας σε Άρη και Αελ, ο Ιόφτσεφ συμφώνησε να καθίσει ξανά στον πάγκο της Γυναικείας ομάδας καθώς και σε όλες τις αναπτυξιακές – αγωνιστικές ομάδες του Φιλαθλητικού , βάζοντας μαζί με την νέα διοίκηση του συλλόγου, τους στόχους ψηλά.

Στις πρώτες του δηλώσεις , ο νέος προπονητής ανέφερε τα εξής : <<Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου . Έρχομαι σε ένα σύλλογο που γνωρίζω πολύ καλά, και έχω ζήσει μαζί του πολλές επιτυχίες , τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Η οργάνωση και η συνεχής δουλειά με στόχο την ανάδειξη ταλέντων, που γίνεται στον σύλλογο , είναι κάτι που με ικανοποιεί και θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να προσφέρω τα μέγιστα. Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη τους>>

Με αφορμή την πρόσληψή του, ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Κος Ακριβούλης Βασίλης προέβει στην ακόλουθη δήλωση: << Εκ μέρους της διοίκησης καλοσωρίζω τον Κον Ιόφτσεφ Δημήτρη στον σύλλογο μας. Είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με την φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσει και να αγωνίζεται ο σύλλογος μας. Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κύριος Ιόφτσεφ χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει αυτά που προσδοκούμε. Ο Φιλαθλητικός είναι ένας σύλλογος που προσφέρει τον υγιή αθλητισμό καθώς και τον πρωταθλητισμό σε εκείνους που τον επιδιώκουν. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να μεταδώσει τα μυστικά του αθλήματος μέσα από τις ακαδημίες του και μέχρι στιγμής το καταφέρνει πολύ καλά. Με την καθοδήγηση του περιμένουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του.»

Ο Ιόφτσεφ εκτός από τον Φιλαθλητικό έχει εργαστεί στο παρελθόν στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σπαρτάκ Σόφιας, Πλέβεν, Νίκη Βόλου, ΣΠΑ Καρδίτσας, Ασκληπιό Τρικάλων με ανάλογες επιτυχίες.
Διαβάστηκε 1648 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ