1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2018 20:24

Υπέρλαμπρος Αστέρας «ζάλισε» τους Ίωνες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
«Εκτυφλωτικός» ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου, μπήκε με το δεξί στο 2018 καθώς στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της 11ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, επικράτησε του ΑΣΠ Ίωνες με 3-0.

Η εντυπωσιακή ομάδα του Βασίλη Αρναούτη με αυτό το τρίποντο έφτασε τις 11-0 νίκες και με 33-4 σετ στο φινάλε του Ά γύρου, έδειξε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της κατηγορίας και το πανίσχυρο φαβορί ανόδου για την Α2.

Το παιχνίδι κόντρα στους Ίωνες ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τις νικήτριες να είναι πολύ ανώτερες σε υποδοχή, σέρβις, είχαν εξαιρετικά τελειώματα στην επίθεση ενώ διέκοψαν το σερί των πέντε νικών που είχαν οι φιλοξενούμενες.

Από την άλλη πλευρά οι Ίωνες, βρέθηκαν σε κακό βράδυ, χωρίς ρυθμό και με πολλά ατομικά και ομαδικά λάθη, έδειξαν φανερά ότι ήταν πολύ επηρεασμένοι από την διακοπή των γιορτών ενώ πάλεψαν κατά διαστήματα στο δεύτερο και τρίτο σετ.

Από τον Αστέρα, ξεχώρισαν Βακαλοπούλου, Μουρατίδου, Γεωργακοπούλου, από τους Ίωνες που υστέρησαν τα βασικά ατού τους, διασώθηκε η λίμπερο Καραηλία.

Τα σετ: 25-16. 25-20, 25-21

Αστέρας Αγ. Δημητρίου (Αρναούτης) Βακαλοπούλου, Μουρατίδου, Μπαλδώκα, Αγγελάκου, Γεωργακοπούλου, Καρκατζούλη , Θύμο (λ), Φιλίππου, Ράπτη ενώ στο ροστερ του συλλόγου ανήκουν Μπανίκα, Κουσκούτη, Νιάρχου, Πουκάκη (λ)

Ιωνες (Ξεροβάσιλας): Μπελεσιώτη, Βλατάκη, Χάλαρη, Μπιτσάκου, Μαλουσάρη, Γρίσπου, Χαβιάρα (λ), Καραηλία(λ), Μουράτη, Τόουλια

Η 11η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, ολοκληρώνεται σήμερα και περιλαμβάνει τα ματς:

ΓΣ Χλανδρίου-Νέοι Βύρωνα (20.45),

Φοίβος Μελισσίων-Τυφώνας(21.30),

Παλλήνη-Παπάγος (21.30),

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΚ Χαλανδρίου 21.45,

Αμπελόκηποι-ΑΕ Γκράβας (21.45)



Διαβάστηκε 2859 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ