1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Mε την τετράδα Σαλίτ, Παντελούκα, Μιχαλόπουλου, Κριερή να πιάνει πολύ καλή απόδοση, οι Αμπελόκηποι έβγαλαν… μέταλλο και κατάφεραν να νικήσουν με 3-0 την Ένωση Γαλατσίου, και να ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών της Β’ εθνικής Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ, σε «2-2». Πλέον όλα θα κριθούν σε πέμπτο τελικό την Πέμπτη 19/4, στο κλειστό του Γαλατσίου.
Μετά από ένα τελικό διαφήμιση, ο ψυχωμένος Ιωνικός Νίκαιας έκανε την απόλυτη υπέρβαση στο final-4 Κ18 Κοριτσιών Ε.Σ. ΠΕ. Δ.Α, καθώς κατάφερε να λυγίσει με 1-3 (23 - 25 (1), 25 - 13 (2), 21 - 25 (3), 23 - 25 (4) το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, Ολυμπιακό, και να κατακτήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζούριτς ανέφερε:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε:
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε:
Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της Volley League στο κλειστό του Ρέντη και με 15 άσσους επικράτησε με 3-0 σετ για να κάνει το 2-0 στην μεταξύ τους σειρά.
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών την Παρασκευή (12/4)  με τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης να πετυχαίνει τη νίκη-ανατροπή  με 3-2 που τη φέρνει στην κορυφή και της δίνει το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ τα οποία ξεκινούν απο σήμερα Δευτέρα (15/4) με τους ημιτελικούς. Οι δύο ομάδες εφόσον περάσουν στον τελικό των πλέι οφ θα ξεκινήσουν απο το 1-1 νίκες ενω στα περυσινά πλέι οφ η Δεξαμενή είχε ξεκινήσει με 2-0.
Κελεός και Άλιμος είναι τελικά οι δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο τους από την Τοπική Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ στη Β’ εθνική κατηγορία.
Όπως και στο final-4 των Κοριτσιών Κ20 της Ε.Σ. ΠΕ.Δ. Α πριν ένα μήνα, Ολυμπιακός και Ιωνικός είναι και πάλι το ζευγάρι του τελικού στο αντίστοιχο τουρνουά Κοριτσιών Κ18 που θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 21.00 στο κλειστό Κερατσινίου «Π. Νικολαϊδης». Νωρίτερα στις 18.30, θα προηγηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε ΓΣ Πετρούπολης και Μίλωνα.
Σελίδα 1 από 4983

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ