1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Αήττητος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η ομάδα του Ζηρινείου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία ονειρική σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο στην Α' Ζώνη της Α2 Γυναικών και μαζί την άνοδο για την Pre League της σεζόν 2024-2025.
Στον τελικό της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών πέρασε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Αγ. Παρασκευή, έκανε το «2-0» με 1-3 (22-25, 12-25, 25-22, 19-25) και τελείωσε την σειρά με «σουίπ»
  Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Α' και Β ζώνη της Α2 Γυναικών με τα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών το Σάββατο (6/4). Στην Α Ζώνη ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Αργυρούπολη θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, ενω Αγ. Παρασκευή και Πετρούπολη θελουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε σε τρίτο ματς.  
Ηρακλής Κηφισιάς και Αργυρούπολη πήραν ο προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς πλέι οφ της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους αντίστοιχα με 3-0 και 3-1.
Τελευταία αγωνιστική και στις δύο ζώνες της Α2  Γυαικών.Στην ‘Α ζώνη ξεχωρίζει η συνάντηση Αργυρούπολης- ΓΣ Ηλιούπολης, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την κατάταξη της πρώτης τετράδας και των ζευγαριών πλέι οφ ανόδου που θα προκύψουν.
Mε νίκες προχώρησαν Αργυρούπολη και Πετρούπολη ενώ στην τετράδα «τρύπωσε» ο ΓΣ Ηλιούπολης στο πλαίσιο της Α’ ζώνης της 21ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου που θα ολοκληρωθεί στις 30/3.
  Αγωνιστική έχουμε μόνο για την Β' ζώνη της Α2 γυναικών το Σάββατο 16/3 ενω η  Ά ζώνη εκτός απο το ματς Απόλλωνα Πατρας-ΟΦΗ, αγωνίζεται την Κυριακή 17/3. Στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Β' Ζώνης ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Περσέα που εχει 52 πόντους και την δεύτερη ΕΑΛ που έχει 46.
Παράταση στο θρίλερ για την κατάληψη της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε Αργυρούπολη και Πετρούπολη , είχαμε για την 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
Η μονομαχία της Αργυρούπολης με την Πετρούπολη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ξεχωρίζει στην 20η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών και δύο μόλις αγωνιστικές από το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Η πρώην συμπαίκτριά της Ρούξι Ντουμιτρέσκου στα Βριλήσσια, στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα Μαρία Γκαραγκούνη δεν έχει συνειδητοποιήσει όπως και όλος ο κόσμος την απώλεια της σπουδαίας Ρούξι. Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή είδηση και ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά της.
Την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, εξέφρασε, η διοίκηση του Φ.Ο. Βριλησσίων στον οποίο έκανε το ντεμπούτο της στο ελληνικό πρωτάθλημα η διεθνή αθλήτρια και κατέκτησε 3 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα.
Ούτε η Αργυρούπολη μπόρεσε να αντισταθεί στον φετινό Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής της Ά ζώνης στην Α2 γυναικών, η ομάδα του Ζηρίνειου επικράτησε 3-0 (25-22, 25-19, 25-14) και με 55 πόντους παρέμεινε πρώτη και αήττητη.
Μεγάλο ματς το Σάββατο (2/3, 20.00) στο Ζηρίνειο, όπου για την 19η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, ο πρωτοπόρος Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται την δεύτερη Αργυρούπολη στον «τελικό» της κανονικής περιόδου της κατηγορίας.
Περίπατο έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς στους Αμπελόκηπους με 0-3, για την 18η αγωνιστική της Ά ζώνης της Α2 γυναικών, διατήρησε το αήττητο σερί του με 18/18, και με 52 βαθμούς, μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Αργυρούπολη, το Σάββατο στο Ζηρίνειο.
 Οι αναμετρήσεις της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με τον ΓΣ Ηλιούπολης και η Κρητική μονομαχία ΟΦΗ- ΝΟΠ Ρεθύμνου ξεχωρίζουν στην 18η αγωνιστική της Ά ζώνης στην Α2 γυναικών.
   Αγχωτική εξελίχθηκε η νίκη του Ηρακλή Κηφισιάς στο ντέρμπι με τον ΓΣ Πετρούπολης για την 17η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν 2-0, χρειάστηκε να φτάσει στο τάι μπρέικ για να λυγίσει την μαχητική ομάδα των φιλοξενούμενων με 3-2.
To μεσημεριανό ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και την Πετρούπολη, ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
H Αργυρούπολη (φωτο) ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών. Οι φιλοξενούμενες του Μανώλη Αποστολογιωργάκη, επικράτησαν με 0-3 στο κλειστό της Πετρούπολης του ομώνυμου ΓΣ, και πλέον είναι αγκαλιά με την δεύτερη θέση.
To μεγάλο ντέρμπι των ισόβαθμων (38β) Πετρούπολης και Αργυρούπολης είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 16η αγωνιστική της ‘Α Ζώνης της Α2 γυναικών. Πρόκειται ουσιαστικά για τον «τελικό» της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε δύο πολύ ανταγωνιστικές και φορμαρισμένες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Πρι Λιγκ.
Παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης Ιλίου στην ‘Α ζώνη της Α2 γυναικών, αποτελεί ο Βασίλης Μανθάτης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του. Ο Μανθάτης είχε διαδεχτεί το περασμένο καλοκαίρι, την Βάσω Νικούλη, όταν η ομάδα των Λιοσίων είχε κερδίσει την άνοδο της στην Α2, από το αντίστοιχο τουρνουά στην Κρήτη.
Οι νίκες της πρώτης τριάδας και η ήττα της Αγ. Παρασκευής στο Ρέθυμνο από τον ψυχωμένο ΝΟΠΕΡ, ξεχώρισαν στην 15η αγωνιστική της Α’ ζώνης στην Α2 γυναικών.
Σε Ζηρίνειο και Αργυρούπολή επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 15ης αγωνιστικής της Α ζώνης της Α2 γυναικών. Αρχικά ο πρωτοπόρος Ηρακλής Κηφισιάς ανοίγει νωρίς το μεσημέρι την αυλαία της αγωνιστικής με την μονομαχία κόντρα στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.
Επιστολή διαμαρτυρίας κοινοποίησε στην ΕΟΠΕ η διοίκηση της Ένωσης Ιλιου για τον ορισμό της ώρας διεξαγωγής της χθεσινής εξ αναβολής αναμέτρησης (31/1, 17.15) της 13ης αγωνιστικής ημέρας της Α΄Ζώνης της Α2 βόλεϊ Γυναικών, ΝΟΠΕ Ρεθύμνου - ΑΟ Ένωση Ιλίου, η οποία ολοκληρώθηκε με 3-2 για τις γηπεδούχες (18 - 25, 25 - 15, 24 - 26, 25 - 16, 15 - 10).
Καταιγίδα «Περδικάκη» χτύπησε χθες βράδυ το κλειστό του Αγ. Δημητρίου, καθώς με ηγέτη την 21 χρονη ακραία που βρέθηκε σε καταπληκτικό βράδυ, η Αργυρούπολη επικράτησε με 1-3 (18-25, 25-23, 17-25, 13-25) της Δάφνης, στη μονομαχία της 14ης αγωνιστικής της Α’ ζώνης της Α2 γυναικών.
Σελίδα 1 από 100

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ