1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2016 13:43

Ρυθμιστής της τετράδας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ο ρυθμιστής της τετράδας, αφού μπορεί να καθορίσει αν θα παίξει στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ ή τον Φοίνικα Σύρου, ενώ ο "δικέφαλος" πρέπει να κερδίσει μέσα στο Ρέντη, αν θέλει να αποφύγει στους πρώτους αγώνες των πλέι οφς τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ισοβαθμήσει με την κυκλαδίτικη ομάδα έχει μειονέκτημα, επειδή έχασε και στα δυο ματς της κανονικής περιόδου.
Φοίνικας από την άλλη κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκες παίρνει την τρίτη θέση και με προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει και δεύτερος(μειονεκτεί σε ισοβαθμία με την Κηφισιά). Η Κηφισιά εξάλλου θέλει 6 βαθμούς για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να μην ασχοληθεί με τα άλλα αποτελέσματα. Υπερτερεί και του ΠΑΟΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ημιτελικοί και τελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες, με τη διαφορά ότι στους ημιτελικούς θα γίνουν τα δυο πρώτα ματς στην έδρα του ανώτερου βαθμολογικά και τα άλλα δυο στου κατώτερου. Αντίθετα στους τελικούς οι έδρες εναλλάσσονται σε κάθε ματς.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στην κορυφή

1.Oλυμπιακός(54 βαθμοί):  ΠΑΟΚ, Κηφισιά(Ε).

2.Κηφισιά(45): Ορεστιάδα, Ηρακλής(Ε), Ολυμπιακός.

3.Φοίνικας(42): Εθνικός(Ε), Ορεστιάδα(Ε), Ηρακλής

4. ΠΑΟΚ(39): Ηρακλής, Ολυμπιακός(Ε), Παναχαϊκή

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ