1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2013 15:29

«Στο τέλος θα ξυρίσουν τον γαμπρό»

Cannot find volleynews.v2/A1-WOMEN/2013-14/KLHROSH folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/A1-WOMEN/2013-14/KLHROSH/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Την 11η και 22η αγωνιστική θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στα ντέρμπι της Α1 γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου την ΑΕΚ , ενώ στην προτελευταία πάει στα Βριλήσσια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε την 6η αγωνιστική στην Κυψέλη.
Η ΑΕΚ θα περάσει ανώδυνα τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας της (κεκλεισμένων των θυρών) καθώς θα παίξει με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τους Μακεδόνες.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Είναι καλό που θα παίξουμε τα σπουδαία ματς προς το τέλος, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να προσφέρουμε καλύτερο θέαμα. Ως τότε θα μονταρισθούν οι ομάδες και θα είναι σε καλύτερο επίπεδο. Βέβαια την κανονική περίοδο θα κριθεί μόνο η έδρα των πλει οφ και τίποτα όλα. Στο τέλος , στα πλει οφς θα ... ξυρίσουν τον γαμπρό».

Η Αθηνά Παπαφωτίου, πασαδόρος της ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι καλό που θα παίξουμε τα μεγάλα    ματς στο τέλος. Το θέαμα θα είναι καλύτερο, αρκεί βέβαια να υπάρχει και τηλεόραση για να καλύψει τους αγώνες. Το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και τα Βριλήσσια, ο Παναθηναικός είναι καλύτερος και επικίνδυνος στην έδρα του, ενώ υπάρχουν ο Ηρακλής Κηφισιάς και ο Πανναξιακός που μπορούν να απειλήσουν τους πρώτους».
 
 

Σε λίγο video με δηλώσεις από προπονητές, παράγοντες και εκπροσώπους ομάδων Α1 γυναικών, Α2 γυναικών και ανδρών.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ