1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2013 18:29

«Ο Ηρακλής Κηφισιάς θα έχει τρεις προπονητές» (video)

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης καλωσόρισε τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου στην ομάδα και δήλωσε πως μαζί με την Χαρά Σάκκουλα θα είναι οι δασκάλες για τα νέα παιδιά και είπε έμφαση πως «ο Ηρακλής Κηφισιάς θα έχει τρεις προπονητές». Ο Μαυριτσάκης αναφέρθηκε στις υποδομές ενώ για τους αγωνιστικούς στόχους είπε πως πρώτο μέλημα είναι η ανάδειξη των νέων παιδιών και όχι ο πρωταθλητισμός διότι η ομάδα δεν υπάρχουν σπόνσορες.

«O Hρακλής ιδρύθηκε από το Νίνο Τζήκα και είχε πάντα έναν σκοπό. Να βγαίνουν πάντα κορίτσια ταλέντα. Να κοιτάξουμε, δηλαδή, τις υποδομές. Αυτό κάνει ο Ηρακλής και γι αυτό επί σειρά ετών τα τμήματα υποδομής παίρνουν πρωταθλήματα. Έχουμε γεμίσει το γραφείο με κύπελλα. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε. Σε αυτό το ρυθμό και να ρίξουμε το βάρος στις υποδομές. Από τις υποδομές βγαίνουν ταλέντα και πλαισιώνουν τη μεγάλη ομάδα. Όπως είδατε κι εφέτος 5-6 ταλέντα έφυγαν και πήγαν σε άλλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Εμείς δεν κάνουμε πρωταθλητισμό. Αν είχαμε σπόνσορες θα κάναμε κι εμείς πρωταθλητισμό. Έτσι με δικά μας παιδιά θα στελεχώσουμε την πρώτη γυναικεία ομάδα. Εφέτος ήταν χαρά μας και είμαστε τυχεροί που ήρθε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου αλλά και η χαρά Σάκκουλα. Είναι δύο μεγάλες αθλήτριες του βόλεϊ και παράλληλα θα είναι και οι δασκάλες στα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Έτσι θα έχουμε τρεις προπονητές. Ένας στον πάγκο και τα δύο προπονήτριες που θα είναι μέσα στην ομάδα. Καλωσορίζω την Ρούξι και να διδαχτούν τα παιδιά από τις δύο δασκάλες που θα έχει μέσα η ομάδα».

O Mαυριτσάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη για την πολύτιμη βοήθεια του καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου. «Είμαστε τυχεροί διότι και ο δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ηρακλή Κηφισιάς και τους ευχαριστούμε πολύ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ