Εκτυπώστε τη σελίδα
02-06-2020 14:40

Ανακοίνωση Μίλωνα: Επιβεβαίωση αποχώρησης μέσω... διάψευσης

Τελικά στον Μίλωνα έχουν πολύ θράσος. Αντί να ασχοληθούν με τα του οίκου τους και με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με τα τμήματα του βόλεϊ και αντί να ανακοινώσουν ξεκάθαρα και ξάστερα τις προθέσεις τους για το μέλλον του ιστορικού τμήματος, «ρίχνουν την μπάλα στα μνήματα» της απόφασής τους να μην αγωνιστεί η ανδρική ομάδα στη Volley League.

Ολόκληρο συμβούλιο ενός ιστορικού συλλόγου αποτελείται από μέλη που αποδεικνύεται πως δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αλλά ούτε και στη βαριά ιστορία του συλλόγου.

Η διάψευση γίνεται με τα έργα και όχι με φθηνές και συκοφαντικές ανακοινώσεις. Το φίλαθλο κοινό και ο κόσμος του βόλεϊ ξέρει πολύ καλά την δυναμική, τα προτερήματα και τις αδυναμίες του volleynews.gr και των ανθρώπων του και παραθέτει τη μνημιώδη ανακοίνωση-απάντηση του διοικητικού συμβουλίου του Μίλωνα στο ξεκάθαρο και έγκυρο ρεπορτάζ, μέσω του οπίου αποκαλύψαμε την πρόθεση της πλειοψηφίας των παραγόντων του Δ.Σ. να υποβαθμίσουν τις προσδοκίες των τμημάτων του βόλεϊ και να τορπιλήσουν την συνεργασία με τον Παντελή Ταρνατόρο.

Ευχόμαστε να μας διαψεύσουν με τα έργα τους και όχι με τις ανακοινώσεις τους.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα και δηλώσεις του κ. Ταρνατόρου σε γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με το βόλεϊ, το οποίο αν και είχε δημοσιευθεί νωρίτερα από την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, προκαθόριζε το αποτέλεσμα της απόφασης πριν καν αυτή ληφθεί. Μάλιστα δεδομένου ότι σε αυτό εκφράζεται η πλευρά Ταρνατόρου θα περιμέναμε όπως ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία να υπάρξει διασταύρωση της όποιας πληροφορίας, κάτι που δεν έγινε ποτέ καθώς δεν ζητήθηκε η θέση του Μίλωνα.

Ο Μίλωνας στα 92 χρόνια ιστορίας του έχει μάθει να κινείται δημόσια και ανοιχτά, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια και ήθος και το μέγεθος του Συλλόγου καθώς και η ιστορική παρακαταθήκη του, δεν επιτρέπουν σε κανέναν ούτε να αμφισβητεί ούτε να προκαταλαμβάνει τα όργανα του και δη το Δ.Σ. το οποίο πάντοτε λειτουργεί με δημοκρατική αντίληψη και στόχο το όφελος του Μίλωνα και μόνο.

Θεωρούμε ότι η έως σήμερα συνεργασία μας με τον κ Ταρνατόρο έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τόσο τις ακαδημίες του βόλεϊ όσο και τις αγωνιστικές ομάδες, με σημαντικές διακρίσεις, ενώ πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή έχει περαιτέρω περιθώρια.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Μίλωνα έπειτα από συνεδρίαση αργά χθες το βράδυ αποφάσισε να αντιπροτείνει στον κ Ταρνατόρο συγκεκριμένες θέσεις σε απάντηση, ενός και μόνο υπομνήματος που μας απέστειλε στις 28/5 και σε αντίθεση σε όσα το δημοσίευμα ανέφερε, περί εκτεταμένης, δήθεν,αλληλογραφίας και το οποίο περιέγραφε τις απόψεις του σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Volley League καθώς και τις όποιες δεσμεύσεις θεωρούσε ότι πρέπει να αναλάβει ο Μίλωνας.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε πως η κοινή προσπάθεια Μίλωνα και Παντελή Ταρνατόρου μπορεί να συνεχίσει να υλοποιείται στη βάση της αμοιβαίας συνεννόησης και της κατανόησης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία.

Τέλος, ο Μίλωνας έχει τόσο τη δύναμη και τη θέληση να πράξει το καλύτερο για τη συγκεκριμένη συνεργασία όσο και το θάρρος και την ευθύτητα να ανακοινώσει την έκβαση της συνεργασίας αυτής επίσημα.

Σχετικά άρθρα