Εκτυπώστε τη σελίδα
10-07-2019 13:13

Η Ελπίδα Παπουτσάκη ανανέωσε και ηγείται στην Ενωση Βύρωνα

Τη νέα ομάδα της Ενωσης Βύρωνα χτίζει η διοίκηση του συλλόγου και η αρχή έγινε με την παρουσίαση της συμφωνίας της Ελπίδας Παπουτσάκη.

 

Η έμπειρη διαγώνια ανανέωσε το συμβόλαιο της για δεύτερη χρονιά αφού προηγουμένως εξοφλήθηκε τη σεζόν 2018-19. Εδωσε τα χέρια και με τους Γιάννη Κυριαζή, Ανδρέα Βαλσαμή που υποστηρίζουν το τμήμα και της ανακοινώθηκε πως θα είναι η αρχηγός της νέας ομάδας. Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στα γραφεία της «Αμάραντος» παρουσία του προέδρου της Ενωσης Βύρωνα αλλά και του προπονητή Δήμου Κυριαζή. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες η διοίκηση της Ενωσης Βύρωνα θα κάνει και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις. «Ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος», ξεκαθάρισαν οι Κυριαζής, Βαλσαμής.

Από την πλευρά της η Ελπίδα Παπουτσάκη που ξεκίνησε την καριέρα της στους Ιωνες, στα Βριλήσσια, στον Ηλυσιακό, στον Απόλλων Αθηνών και από το καλοκαίρι του 2018 στην Ενωση Βύρωνα.

«Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση της Ενωσης Βύρωνα και για την επόμενη σεζόν. Με διαβεβαίωσαν πως θα γίνουν σημαντικές κινήσεις με στόχο την άνοδο. Η σεζόν 2018-19 αγωνιστικά πήγε καλά αλλά πάντα σκέφτεσαι το καλύτερο. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και εφόσον υπάρξει καλή οργάνωση θα πετύχουμε τους στόχους μας» είπε στο volleynews.gr η Ελπίδα Παπουτσάκη η οποία έχει στόχο να αγωνιστεί για μερικά χρόνια ακόμα πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Στη φωτογραφία η Ελπίδα Παπουτσάκη με τον Δήμο Κυριαζή (δεξιά) και τον Ανδρέα Βαλσαμή.